Ce mașină conduce Costi Ioniță. Are o mulțime de bani în cont dar nu face furori deloc pe străzi. FOTO

Daria Petrescu 01.02.2020, 19:00
Ce mașină conduce Costi Ioniță. Are o mulțime de bani în cont dar nu face furori deloc pe străzi. FOTO

Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și producători români, cu un succes impresionant peste hotare. De când a părăsit România, interpretul a avut parte de o transformare spectaculoasă, atât pe plan personal cât și profesional.

Este plin de bani, dar a ramas la fel de modest

Costi Ioniță este unul dintre cei mai cunoscuți producători, în America și deși are conturile pline, artistul nu face furori deloc pe străzi.

Dacă în 2007 și-a placat Jaguarul cu aur de 24 de k, în prezent acesta preferă să conducă un BMW X5, modelul 2010 – 2014. De altfel, atunci când vine în România, artistul a fost văzut des într-o astfel de mașină.

Costi Ioniță colaborează cu artiști de top printre care se numără Shaggy, Daddy Yankee, J Balvin
Costi Ioniță colaborează cu artiști de top printre care se numără Shaggy, Daddy Yankee, J Balvin

Ioniță a devenit cunoscut odata cu trupa Valahia, iar după separare s-a dedicat muzicii solo. Artistul este mândru de perioada în care a cântat manele. Chiar dacă trăiește de ani buni peste Ocean nu a uitat de vechii prieteni.

Costi Ioniță colaborează cu artiști de top printre care se numără Shaggy, Daddy Yankee, J Balvin, Nicky Jam sau Reykon.

Interpretul  a renunțat la Romania pentru a trăi visul american. Artistul a experimentat de-a lungul carierei mai multe stiluri muzicale prin care reggae și manele. De când trăiește în Miami, Florida, a avut numeroase colaborări cu artiști de renume

A devenit vegetarin

Costi a renunțat complet la carne și a devenit vegetarian. În plus, cântărețul este foarte credincios.  Postează des pe rețelele de socializare fotografii de la lăcașuri de cult din America.

Fostul manelist a făcut un curs de numerologie cu celebrul Anatol Basarab și își ghidează toată activitățile zilnice după calcule numerologice.

„Costi Ioniţă a absolvit un curs de numerologie în urmă cu câţiva ani şi are diplomă. Nu e maestru numerolog, el foloseşte informaţia în interes propriu.

Tot ce a învăţat, foloseşte în meseria lui. El poate să îşi programeze concertele, întâlnirile în anumite date favorabile. Notele muzicale pot fi transformate în numere, iar el poate să îşi dea seama dacă va fi sau nu o melodie de succes.

Îşi cunoaşte mai bine partenerii cu care colaborează. Cu ajutorul unei simple analize şi pe baza unor calcule îşi poate da seama cu cine să lucreze.

Spre exemplu el poate afla dacă omul cu care vrea să colaboreze este serios, dacă are şansă sau nu în domeniul muzical, ca să nu îşi mai piardă timp în cazul în care cifrele sunt nefavorabile.

El îşi coordonează activităţile în funcţie de anumite activităţi numerologice”, a declarat Anatol Basarab într-un interviu pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe