Adevărul despre relația dintre Mihai Trăistariu și Costi Ioniță. Ce s-a întâmplat între cei doi

Diana Radu 02.07.2020, 13:11
Adevărul despre relația dintre Mihai Trăistariu și Costi Ioniță. Ce s-a întâmplat între cei doi

Mihai Trăistariu și Costi Ioniță erau pe val la începutul anilor 2000 cu trupa Valahia. Însă, după ce lucrurile au început să scârție, trupa s-a destrămat. Acum Mihai Trăistariu dezvălui care a fost motivul și în ce relații a rămas cu Costi Ioniță.

Ce s-a întâmplat între Mihai Trăistariu și Costi Ioniță

Trupa Valahia, alcătuită din Mihai, Dorin și Costi făcea furori la începutul anilor 2000. Cei trei tineri reușeau cu vocea lor, dar și cu fizicul să fure inime fomnișoarelor și să urce imediat în topurile muzicale. Artiștii au încasat venituri frumoase cât timp au făcut parte din trupă. Însă, la un momendat trupa s-a destrămat fără prea multe explicații, ceea ce i-a făcut pe fani să se gândească la toate scenariile și astfel s-au născut o mulțime de zvonuri.

Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată inițial din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura care au început să cânte muzică dance. Laura a decis să renunțe la cariera de solistă dance și să se dedice în totalitate muzicii de operă în noiembrie 1998. Trupa s-a refăcut prin cooptarea lui Mihai Trăistariu, iar în luna mai a anului 1999 apare primul album al formației, intitulat ”Valahia”.

mihai traistariu, costi ionita, trupa valahia
Mihai Trăistariu și Costi Ioniță

Ei bine, Mihai Trăistariu a dezvăluit că trupa s-a destrămat din cauza lui Costi Ioniță și a lui Dorian, care nu s-au mai înțeles cu producătorul muzical. În plus, artistul spune că a existat și o ceartă între el și Costi.

„Atunci am simțit succesul din plin. Aveam 19 ani și eram copil, trăiam succesul. M-a luat puțin valul și am avut senzația că nu o să mai am probleme cu banii. După patru ani am spart trupa, că nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Antena Stars.

După destrămarea trupei, Costi Ioniță s-a bucurat de un real succes și solo. Artistul a plecat în Statele Unite și a devenit producător, colaborând cu nume mari din industria muzicală, printre care Shaggy, Kat de Luna, Mohombi sau Faydee. Acum, acesta s-a întors în țară și continuă cu succes să-și câștige existența tot din muzică.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe