Lupu Rednic, accident în Capitală. Artistul, primele declarații despre cum se simte: „Mă întoarceam spre casă” (Exclusiv)

Andra Daoud 23.06.2022, 19:03

Cornelia și Lupu Rednic și-au distrus mașina de 100.000 de euro, după ce au intrat cu ea într-un stâlp. Accidentul a avut loc în București, la orele amiezii, într-o zonă centrală. Cum arată mașina lor și cum se simt cei doi interpreți de muzică populară în urma accidentului.

Lupu Rednic, declarații despre accidentul în care a fost implicat

Update 23 iunie, ora 19:00. La puțin timp după ce și-a lovit mașina, Lupu Rednic a povestit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, cum s-a petrecut accidentul. Interpretul de muzică populară a spus că el se afla la volan și că, din fericire, a scăpat nevătămat, doar cu câteva zgârieturi. Era singur în mașină, iar după accident și-a sunat soția, care a venit și ea acolo, pentru a se asigura că partenerul ei nu a pățit nimic.

„Eram singur în mașină. Mă întoarceam spre casă după ce rezolvasem o treabă și am avut impresia că o altă mașină, ce venea din față, nu s-a încadrat bine pe șosea. Mai ales că exact în acea zonă se face o curbă. Ca nu cumva să ne acroșăm, am făcut o manevră ușoară, am tras ușor de volan spre dreapta.

Numai că ghinionul a făcut ca roata să prindă ușor bordura și să mă arunce cu mașină cu tot în stâlpul de iluminat. Nu am pățit nimic, doar niște zgârieturi la mâini de la airbaguri! După producerea accidentului, am sunat la poliție. A venit un echipaj, le-am explicat cele întâmplate. Am fost testat, așa cum spune legea, și nici nu am ce comenta, fiindcă nu am niciun motiv a mă teme că am încălcat legea!”, a povestit  Lupu Rednic.

El a mai declarat că are asigurare Casco la mașină și că o va repara în baza ei. Singurul regret este că va sta o perioadă fără mașina lui preferată.

Știrea inițială:

Interpretul de muzică populară Lupu Rednic a avut parte de un accident auto joi după-amiază. El a intrat cu mașina într-un stâlp din zona Herăstrău, iar în urma impactului, bolidul de 100.000 de euro a fost distrus pe partea dreaptă.

Din imaginile surprinse de paparazzi Cancan, se poate vedea că mașina este avariată destul de serios, însă artistul nu a fost rănit. A ieșit singur din mașină și a așteptat să sosească poliția, pentru a constata accidentul. La scurt timp a ajuns la fața locului și soția sa, Cornelia.

Cântărețul originar din Maramureș se îndrepta cu mașina personală, un BMW X6, dinspre piața Charles de Gaulle către Aviației în momentul în care a făcut accident. Nu se știe din ce cauză s-a produs accidentul, însă mașina care valoarează în jur de 100.000 de euro are partea dreaptă distrusă, în urma impactului cu stâlpul de iluminat.

cornelia si lupu rednic accident
Masina sotilor Rednic, avariata in accident. Sursa foto: Cancan

Cornelia și Lupu Rednic locuiesc în București de câțiva ani

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri de artiști din muzica românească. Sunt căsătoriți de 30 de ani și sunt împreună tot timpul, atât acasă, cât și pe scenă și la evenimente.

Cornelia și Lupu Rednic au decis, în urmă cu câțiva ani, să își cumpere o locuință în București și să stea mai mult în Capitală, pentru a-și putea onora mai ușor angajamentele și a nu mai fi nevoiți să facă naveta din Maramureș, de fiecare dată când erau chemați la filmări, evenimente sau emisiuni TV în Capitală.

Deși formează un cuplu extrem de sudat și se iubesc și acum la fel ca la început, cei doi au luat decizia de a nu avea copii. Au primit multe întrebări, de-a lungul timpului, pe marginea acestui subiect, iar la un moment dat au pus punctul pe „i” și au explicat de ce au luat decizia de a nu aduce pe lume moștenitori.

„Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecați. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrânețe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a spus Cornelia Rednic, în urmă cu câțiva ani.

Cei doi artiști străbat țara în lung și în lat la concerte și evenimente și merg și în străinătate pentru a cânta pentru românii din diaspora, iar programul încărcat i-a împiedicat să își mărească familia.

Urmăriți Impact.ro și pe