Connect-R, gest suprem față de Pepe, în mijlocul divorțului. N-o să crezi ce ajutor i-a oferit (Exclusiv)

Iancu Andreea 24.12.2020, 17:26
Connect-R, gest suprem față de Pepe, în mijlocul divorțului. N-o să crezi ce ajutor i-a oferit (Exclusiv)

Pe Connect-R și Pepe îi leagă nu doar colaborările muzicale ci și statutul de fin și naș, latino lover-ul fiind cel care i-a cununat pe Connect-R și Misha. Astăzi, când Pepe trece prin momente dificile din pricina divorțului de Raluca Pastramă, Connect-R s-a gândit să își arate prietenia și suportul printr-un gest frumos.

Ce gest a făcut Connect-R pentru Pepe

Vestea despărțirii cuplului format din Pepe și Raluca Pastramă a șocat showbiz-ul, după ce artistul a anunțat printr-un clip postat pe canalul său de Youtube că divorțează. Deși inițial trebuiau să se separe amiabil, în fața notarului, informația că Raluca l-a înșelat pe cântăreț a schimbat planurile. Pepe a depus deja în intstanță un document prin care explică faptul că Raluca Pastramă a recunoscut că s-a întâlnit cu un alt bărbat. De asemenea, fosta soție a latino lover-ului a confirmat faptul că a fost la munte cu persoana respectivă, menționând că e vorba despre un flirt nevinovat.

Pentru că urmează să împartă o avere estimată la 1,5 milioane de euro, cu imobile și mașini de lux, după cea de-a doua căsnicie ratată, Pepe trece prin momente dificile. Cel care îi este însă alături este chiar finul său, Connect-R, care a decis să facă un gest frumos pentru artist. Într-un interviu acordat playtech.ro, Pepe vorbește despre sprijinul lui Connect-R și cea mai recentă piesă lansată în stilul care l-a consacrat, ”M-am jurat”.

Connect-R este cel care a compus piesa şi tot el a scris şi versurile şi mi-a trimis forma iniţială, doar cu pianul, fiind absolut convins că dacă nu o cânt eu, piesa aceasta nu va fi ceea ce este în acest moment. Mie mi-a plăcut din prima şi am mers mai departe. Omar Secada a primit întreg proiectul si el a decis că cel mai bine este să mergem pe aceasta linie “clasică”, dar în acelaşi timp modernă a lucrurilor, și să nu complicăm inutil orchestraţia cu cine ştie ce fuziuni moderne de stiluri. Şi uite că parcă m-am întors în timp deşi din foarte multe puncte de vedere suntem în 2020, la zi, mai clar ca niciodată.

Artistul a mărturisit că are o relație specială cu Relu (Connect-R), căruia îi datorează cea mai recentă compoziție. Colaborarea este una de bun augur, mai cu seamă că noua producție îl apropie pe Pepe de stilul care l-a consacrat.

Connect-R este ca un frate pentru mine. Dincolo de toate celelalte legături pe care le avem. Noi ne înţelegem bine oricum şi mai ales muzical. Ideea a fost a lui, piesa îi aparţine în totalitate, dar, cum spuneam mai sus, și Omar are partea lui mare de vină la “M-am jurat”. Ar cam trebui să nu ne oprim din producţiile în aceasta formulă fiindcă mi se pare că alături de Relu şi de Omar parcă lucrurile au funcţionat mai bine ca niciodată.

Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze
Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze

Cel mai recent clip Pepe, filmat în casa în care a locuit cu Raluca Pastramă

Piesa ”M-am jurat” are și un videoclip de promovare, filmat într-un cadru intim pentru Pepe. Acesta este realizat în casa în care Pepe și Raluca Pastramă au locuit în timpul căsniciei. De asemenea, la atmosfera specială a contribuit și faptul că decorul era pregătit pentru sărbători. Pe de altă parte, în cadrul interviului, Pepe a menționat concertele online pe care le organizează în fiecare săptămână.

Apropo de oameni cu care mă înţeleg excelent în industria asta, Dan Petcan este unul dintre aceştia. Este un prieten cu care nu trebuie să comunic foarte multe si multe astfel încât să se înţeleagă din prima ce trebuie și să funcţioneze lucrurile extraordinar. El a ales casa mea ca platou de filmare şi bănuiesc că a făcut-o pentru confortul meu. Unde mai pui că era şi pregătită pentru Sărbători, deci era cadrul perfect. Iar în rest, mai mult decât facem pe la bar online sau concert online nu ai cum să strici pe acolo. Şi la filmări a fost şi o altă stare, mult mai cuminte. Distracţiile acolo sunt joi, duminică, eventual miercuri. Noi am filmat vineri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...