EXCLUSIV. Raluca Pastramă rupe tăcerea despre divorțul de Pepe. „Nu este ușor să reziști, dar trebuie!” Primele declarații

Alexandru Catalan 11.12.2020, 21:03

Raluca Pastramă, soţia lui Pepe, trăieşte un adevărat coşmar, de când solistul a anunțat divorțul lor, pe conturile sociale. Deși Pepe susține că Raluca ar fi părăsit căminul conjugal fără ca el să aibă vreo vină, apropiații femeii ne-au făcut destăinuri, în exclusivitate pentru Impact.ro: ”Raluca este extrem de supărată de când a plecat din casa lui Pepe. Nu e puţin lucru să te separi de cel ce ţi-a fost zece ani partener de viaţă şi cu care mai ai şi doi copii. Iar acum, pare că cineva vrea să-i implice tatăl, pe Ion Pastramă, în povestea divorţului. E prea mult pentru ea!”. Pepe și Raluca vor petrece Sărbătorile separat, dar nu e exclus ca Raluca să revină la sentimente mai bune, după această ”pauză”.

Ce i-a spus Ion Pastramă fiicei sale despre divorţul de Pepe

Adevărul este, afirmă toţi cei care-i cunosc, că Ion Pastramă, tatăl Ralucăi, s-a ţinut departe de căsnicia fetei sale. Mai mult, bărbatul, din fire tradiționalist, și-a încurajat fiica să încerce o împăcare și să renunțe la ideea divorțului, pentru a-și crește fetele împreună cu Pepe:

”Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, conform apropiaților familiei, care au făcut declarații, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Ion Pastramă nu a încurajat-o niciodată pe Raluca să-şi părăsească soţul. Raluca Pastramă evită să vorbească public despre despărțirea de Pepe, și le dă tuturor peste nas, când în discuție este adus și tatăl ei, care este învinovățit de divorț. Replica Ralucăi este tăioasă, la adresa celor care îi critică părintele:

„Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, ne-a declarat Raluca Pastramă în exclusivitate. Este pentru prima dată  când soția lui Pepe reacționează în  fața presei pe acest subiect.

Ce spune Raluca Pastramă despre divorţul de Pepe. Dezvăluiri în premieră
Ce spune Raluca Pastramă despre divorţul de Pepe. Dezvăluiri în premieră

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța”

Vestea că Raluca și Pepe sunt în divorț a dat-o chiar solistul, la începutul lunii noiembrie, pe canalul său de Youtube:

”Raluca discută mai mult despre despărțire cu mama ei, fiindcă Ion Pastramă pare foarte afectat de decizia fiicei de a divorța. E încă foarte supărat pe cele întâmplate şi evită să pună sare pe rană. Ion Pastramă şi-a reprimit fiica în casa sa, alături de cele două nepoţele, Maria, de 8 ani şi patru luni, şi Rosa Alexandra, de cinci ani şi jumătate.

Raluca nu exclude însă varianta de a-și asculta tatăl, care a ţinut mereu la onoarea sa de familist, și pare decisă să încerce o împăcare cu Pepe, deși sunt multe lucruri de rezolvat între ei, căci și-au aruncat multe vorbe grele”, ne-au mai declarat apropiații celebrilor soți Pepe și Raluca Pastramă, aflați în plin proces de divorț.

Urmăriți Impact.ro și pe