EXCLUSIV. Cum a apărut pe stradă Misha, fosta nevastă a lui Connect-R. Tot Bucureștiul a întors capul după ea

Ana Anitoiu 29.11.2020, 16:05

Misha, fosta nevastă a lui Connect-R, a avut o apariție fabuloasă, în cartierul Dorobanți din București. Frumoasa blondă, care are o fetiță în vârstă de șase ani cu cântărețul, nu s-a sfiit să iasă din casă exact așa cum i-a poftit inima.

Cum a apărut pe stradă Misha, fosta nevastă a lui Connect-R

Misha, în vârstă de 29 de ani, pe numele ei real Mihaela Sotrocan, a fost surprinsă în câteva fotografii, în cartierul Dorobanți din Capitală. Un detaliu a atras toată atenția, înainte ca fosta soție a lui Connect-R să intre în scara unei clădiri.

În imagini, Misha apare târând după ea o valiză și purtând pe umăr o geantă haioasă, în formă de minge de baschet. Tânăra a scos geamantanul cu roți din portbagajul unei mașini Range Rover și s-a îndreptat către scara unei clădiri din Dorobanți.

Misha, atentă la măsurile de siguranță

Fosta soție a lui Connect-R a avut grijă să respecte măsurile de siguranță, în contextul pandemiei de coronavirus. Misha a purtat o mască de protecție neagră, pe nas și pe gură, chiar dacă avea de făcut doar câțiva pași, de la mașină până la destinație.

Misha, care s-a căsătorit cu Connect-R în anul 2014, a purtat părul prins, o pereche de pantaloni negri, o bluză neagră, lungă, cu stema echipei de baschet americane Chicago Bulls și o geacă albă, scurtă, asortată cu o pereche de pantofi sport albi.

EXCLUSIV. Cum a aparut pe strada Misha, fosta nevasta a lui Connect-R. Tot Bucurestiul a intors capul dupa ea
Misha, fosta nevasta a lui Connect-R, in Dorobanti

“Vezi mă, că te fraierește, te face praf”. De ce îl sună des Misha pe Connect-R

Recent, Connect-R a dezvăluit, la emisiunea ”Vorbește lumea” de la Pro TV, că el și Misha vorbesc adesea la telefon, despre fiica lor, Maya. Fetița, în vârstă de șase ani, reușește să îl înduplece ușor pe tatăl ei să îi facă poftele. Mama ei, însă, este mai severă și îl avertizează și pe cântăreț că fetița îl ”fraierește, îl face praf”.

”Cu mine e treaba puțin mai relaxată. Dar, la un moment dat, m-a pus pe gânduri rău de tot. A vrut o păpușă destul de scumpă și eu nu prea voiam să i-o iau. Până la urmă, probabil că i-aș fi luat-o. Dar mi-a zis ceva ce m-a pus pe gânduri. «Tati, ești un tătic cu bani, de ce nu mi-o iei». Și de atunci am început să fiu mai sever cu ea”, a spus Connect-R, care așteaptă un efort în plus din partea fetiței lui, înainte de a-i oferi o recompensă.

De ce au divorțat Misha și Connect-R

Anul acesta, Misha a lăsat să se înțeleagă care a fost motivul pentru care s-a despărțit de Connect-R. În relația lor a apărut o problemă majoră atunci când fetița lor a fost diagnosticată cu o boală autoimună.

”Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, a scris Misha pe internet. Anterior, Connect-R a susținut că nu crede că el și fosta lui soție au avut 30 de zile împreună, ca și cuplu, pentru că totul s-a petrecut foarte repede.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...