Pepe vrea despăgubiri uriașe de la soția sa pentru că l-a înșelat. La ce tribunal e gata să apeleze (Exclusiv)

Iancu Andreea 16.12.2020, 08:23
Pepe vrea despăgubiri uriașe de la soția sa pentru că l-a înșelat. La ce tribunal e gata să apeleze (Exclusiv)

Pepe și Raluca Pastramă trec printr-o perioadă zbuciumată după ce soții au anunțat că urmează să divorțeze. După ce a aflat că soția sa l-a înșelat, Pepe vrea despăgubiri și este dispus chiar să apeleze la un tip diferit de tribunal pentru a-și regla conturile cu fosta parteneră.

Pepe vrea despăgubiri impresionante după ce a aflat de adulter

Se pare că latino lover-ul este urmărit de ghinion în căsnicie. După ce a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, în 2011, cerând daune morale în valoare de 100.000 de lei pentru vorbele pe care Oana i le-a adresat, acum separarea de Raluca pare să urmeze același traseu. Pepe vrea despăgubiri de 100.000 de euro de această dată și chiar este dispus să își expună cazul în fața unui tribunal țigănesc, potrivit surselor playtech.ro.

Pentru că s-a aflat că Raluca ar fi petrecut o vacanță la munte alături de un bărbat cu origini arabe, nu se cunoaște deocamdată dacă suma solicitată de Pepe va fi cerută amantului sau fostei sale soții. Totuși, conform acelorași surse, Raluca infirmă faptul că ar avea un iubit și consideră ideea unei judecăți în fața staborului drept nepotrivită.

Nu este adevărat nimic. În plus, noi suntem rromi românizaţi, care recunosc doar legile statului, nu mergem la tribunalul judecătoresc al rromilor, susține Raluca Pastramă, citată de playtech.ro.

Pepe și Raluca Pastramă se află în plin divorț
Pepe și Raluca Pastramă se află în plin divorț

Care sunt regulile după care ar putea fi judecată Raluca

În cazul în care cei doi foști soți ajung să își caute dreptatea în fața unui tribunal țigănesc, pedepsele pe care le-ar putea primi sunt sume în bani, pe care câștigătorii le primesc drept despăgubire. Totuși, legile staborului sunt diferite de cele ale unui tribunal obișnuit. Potrivit sursei citate anterior, în anumite situații de adulter, țiganii recurg inclusiv la pedepse fizice.

Cu ceva vreme în urmă un ţigan a decis să-şi facă singur dreptate şi i-a tăiat nevestei nasul, pentru că îl înşelase. A vrut s-o facă de râs şi să afle toată lumea ce a făcut. De obicei, pedepsele date de noi sunt în bani, iar cei care câştigă în urma judecăţii sunt despăgubiţi.

Pe de altă parte, comunitățile de rromi se ghidează după reguli stricte și clare, ce se bazează pe legile de bază ale staborului. Cei care ajung să fie judecați în fața divanului țigănesc nu se pot abate de la reguli precum cele zece porunci creștine: să nu omori, să nu loveşti, să nu furi, să nu iei nevasta altuia, să nu minţi, să nu calomniezi, să nu juri strâmb, să respecţi semenii, să respecţi decizia judecătorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI