Connect-R a dezvăluit de ce îl sună fosta sa soție, Misha. ”Vezi, mă, că te fraierește, te face praf”

Iancu Andreea 09.11.2020, 14:20
Connect-R a dezvăluit de ce îl sună fosta sa soție, Misha. ”Vezi, mă, că te fraierește, te face praf”

Artistul a vorbit în cadrul unui interviu recent despre discuțiile pe care le are cu Misha, fosta sa soție și mama fetiței sale, Maya. Connect-R a dezvăluit care este motivul disputelor dintre cei doi părinți și cum a reușit să gestioneze situația.

Connect-R, despre relația cu fiica sa, Maya

Într-un interviu pentru emisiunea de la Pro TV, “Vorbește lumea”, Connect-R a dezvăluit faptul că el și Misha vorbesc adesea la telefon despre fiica lor. Se pare că micuța reușește să îi atingă artistului coarda sensibilă, încercând să obțină ceea ce-și dorește, în timp ce mama sa este mai severă. Totuși, cântărețul a explicat că și-a schimbat atitudinea față de Maya după ce aceasta i-a spus un lucru neașteptat.

“Vezi mă, că te fraierește, te face praf. Îmi spune tot timpul Misha. Maică-sa e mult mai riguroasă decât mine. Cu ea nu-i merge deloc. Tocmai de aceea cu mine e treaba puțin mai relaxată. Dar, la un moment dat, m-a pus pe gânduri rău de tot. A vrut o păpușă destul de scumpă și eu nu prea voiam să i-o iau. Până la urmă, probabil că i-aș fi luat-o. Dar mi-a zis ceva ce m-a pus pe gânduri. ”Tati, ești un tătic cu bani, de ce nu mi-o iei”.

Și de atunci am început să fiu mai sever cu ea. Primește recompense de la mine doar în anumite situații. Face ceva în plus la pian față de ce lecții i s-au dat, da, atunci primește ceva. Și tot așa.”, a povestit Connect-R.

Connect-R și fiica sa, Maya
Connect-R și fiica sa, Maya

Ce meserie are, de fapt, Connect-R

Deși toată lumea îl cunoaște pe rapper-ul Connect-R pentru hiturile scoase de-a lungul timpului, cariera sa muzicală este doar o pasiune. În realitate, artistul are o altă meserie la bază. Acesta a dezvăluit adevărul în cadrul apariției sale de la Pro TV, unde le-a spus lui Cove și Adelei Popescu faptul că a terminat o școală profesională. Astfel, meseria inițială a lui Connect-R este cea de tinichigiu. 

Cu toate acestea, talentul său muzical l-a ajutat să își depășească condiția și să devină un nume important în industria muzicală românească. “Înapoi la zero” este cea mai recentă producție, în colaborare cu Liviu Teodorescu și Cedry2k.

“Am vrut să mă fac preot până la 16 ani. Mă uitam la desene animate religioase când eram mic, începusem să citesc lucruri…dar am început să dansez într-o trupă apoi. Eu am făcut școala profesională, sunt tinichigiu de fel.”, a mărturisit artistul la emisiunea “Vorbește Lumea”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI