De ce Misha nu mai vrea să aibă vreo relație, deși s-a despărțit de Connect-R de trei ani. A făcut public motivul

Ana Anitoiu 27.10.2020, 16:06
De ce Misha nu mai vrea să aibă vreo relație, deși s-a despărțit de Connect-R de trei ani. A făcut public motivul

Misha, fosta soție a cântărețului Connect-R, a dezvăluit de ce nu mai vrea să aibă o relație, deși au trecut trei ani de la despărțirea de artistul cu care are o fetiță.

De ce nu mai vrea Misha să aibă o relație, după despărțirea de Connect-R

Deși fanii lor i-ar vrea împăcați, Misha și Connect-R merg în continuare pe căi diferite, deși rămân părinții unei fetițe, acum în vârstă de șapte ani.

Cântăreața Misha a dezvăluit de ce nu vrea să aibă o relație, chiar dacă au trecut trei ani de când s-a despărțit de Connect-R.

”Nu îți este frică de o nouă iubire. Îți este frică de vechea durere”, a scris Misha, dezvăluind, astfel, că îi este teamă să nu sufere din nou la finalul unei relații.

Mihaela Mihalache, cu numele de scenă Misha, s-a căsătorit civil cu Ştefan Mihalache, cunoscut drept Connect-R, în iulie 2013. Apoi, în septembrie 2014, cei doi artiști și-au jurat credință și în fața Lui Dumnezeu. În ianuarie 2014, cei doi au devenit părinții unei fetițe, pe care au numit-o Maya.

Connect-R si Misha
Connect-R si Misha

În relația dintre Misha și Connect-R a apărut o provocare majoră atunci când fetița lor a fost diagnosticată cu o boală autoimună.

”Noi nu am avut timp efectiv să ne consumăm împreună dragostea. Noi ne-am cunoscut săptămâna asta, săptămâna cealaltă a rămas însărcinată, s-a născut fata, au început apoi problemele cu fata. Noi nu cred că avem 30 de zile împreună ca şi cuplu”, spunea Connect-R, în urmă cu doi ani.

Explicația pe care a dat-o Misha pentru despărțirea de Connect-R

Pe de altă parte, Misha a explicat ce a dus la despărțirea de Connect-R. Se pare că, la un moment dat, artista a început să își privească partenerul cu alți ochi.

”Oricât de frumos ni se pare un om, nu ne îndrăgostim de frumusețea lui, ci de energia lui. Când energia aia se transformă în altceva, începem să o căutăm în alți oameni. Și o vom găsi. Pentru că ea circulă, nu rămâne dacă nu este hrănită. Deci nu de îmbătrânire și de pierderea frumuseții trebuie să ne facem griji, ci de pierderea propriei lumini”, scria Misha pe pagina ei de Instagram.

”Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece, a fost mesajul postat”, a fost un alt mesaj al artistei, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...