Connect-R se luptă de ani de zile cu o boală urâtă. ”Te poți nenoroci”

Elena Avramescu 04.09.2020, 10:43
Connect-R se luptă de ani de zile cu o boală urâtă. ”Te poți nenoroci”

Din păcate, artistul Connect-R a ajuns, din nou, pe mâna medicilor, după cum a anunțul chiar el pe platformele de socializare. Astfel că acesta a fost diagnosticat cu o boală care îi dă mari dureri în zona spatelui. Astfel, cântărețul a fost diagnosticat cu spondiloză cervicală pentru care face un tratament adecvat.

Connect-R se luptă de ani de zile cu o boală urâtă

Cântărețul a declarat că a început să facă fizioterapie și spune că deja se văd primele îmbunătățiri. Momentan durerea nu mai este atât de pronunțată în zona spatelui și are speranța că va scăpa cât mai repede de disconfortul pe care îl simte din cauza afecțiunii cervicale.

„Sunt la doctor. Spondiloza mea cervicală care mi-a dat bătaie de cap atâta timp e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci”, a spus Connect-R într-un InstaStory în urmă cu câteva zile.

Connect-R se luptă de ani de zile cu o boală urâtă
Connect-R a mărturisit ce boală îl macină

”Te poți nenoroci din cauza acestei boli”

Artistul a mai declarat că a început să se simtă mai bine chiar după prima ședință de fizioterapie și speră ca după următoarea ședință să revină la starea de sănătate de dinainte:

„După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele și sper eu ca după o ședință să cam fie gata”, a mai spus artistul, potrivit sursei citate anterior.

Ghinionul pare să stea în familie, fiindcă divorțul dintre Connect-R și Misha ar fi venit după ce s-a aflat că fetița lor a fost diagnosticată cu o boală autoimună, ceea ce i-a dărâmat pe cei doi. Separarea s-a produs în vara anului 2017, printr-o decizie amiabilă care a avut loc la notar, după ce o perioadă au păstrat aparențele de dragul fiicei lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...