Ce făcea Connect-R pentru bani, înainte să aibă succes în muzică. Și neamurile râdeau de el

Elena Avramescu 04.08.2020, 18:11

Chiar dacă în prezent Connect-R este celebru și duce o viață la care alții doar visează, în trecut lucrurile nu au stat atât de bine pentru artist. Însă vedeta a fost mereu transparentă cu fanii săi și nu le-a ascuns niciodată adevărul, de unde a plecat.

Ce făcea Connect-R pentru bani

Pe una dintre platformele de socializare unde actiează, Connect-R s-a gândit să împărtășească cu fanii câteva detalii neștiute din viața sa. Astfel că le-a povestit cu ce se ocupa înainte să devină artistul celebru de acum.

Acesta îți câștiga banii cinstit, chiar dacă erau extrem de puțini și nu-i ajungeau pentru multe lucruri, fiindcă era vânzător de ziare în intersecția Averescu cu Miciurin. Însă muzica a fost mereu pasiunea lui, așa că nu s-a lăsat mai prejos și a luptat pentru visul său.

Ce făcea Connect-R pentru bani
Ce făcea Connect-R pentru bani

Neamurile râdeau de el

„Nu dădea nimeni 2 bani pe un tânăr vânzător de ziare în intersecția Averescu cu Miciurin. Nu avea nimeni curajul să creadă. Neamurile spuneau ‘Săracu băiatu lu’ Rodica face muzică de Panchiști”, a scris Connect-R fanilor săi.

Chiar dacă avea talent cu carul, rudele, în loc să-l stimuleze, îî spuneau că nu o să ajungă niciodată cântăreț, fiindcă nu credeau în potențialul lui. Asta l-a făcut pe Connect-R să se ambiționeze și mai tare și să lupte intens, ceea ce a și făcut, iar rezultatul a multor ani de muncă se vede, fără dubiu.

Nu s-a lăsat nicio secundă și a crezut în visul lui, fiind de părere că acest lucru este, fără dubiu, cel mai important. Însă acum este cunoscut în toată țara și toată lumea îi știe piesele, astfel că este un artist împlinit.

„Iar acum visul meu e viu. Ca doar nu sunt somnambul!! Și totul datorită curajului!!?”, a mai spus acesta.

În plus, chiar dacă s-a separat de Misha, mama fetiței sale, artistul este împlinit și pe plan sentimental, fiindcă fetița sa este cea mai mare comoară a lui, iar cu Misha a rămas în relații extrem de bune, astfel că nu există certuri și drame între ei.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...