Liviu Teodorescu s-a logodit! Momentul a fost extrem de emoționant. Cum arată aleasa inimii lui.

Iancu Andreea / 28.10.2020, 20:02

În ciuda vremurilor dificile pe care le trăim cu toții, unii reușesc să se bucure de cele mai intense sentimente. Și ce poate fi mai frumos decât iubirea. Se pare că dragostea plutește în aer în cazul lui Liviu Teodorescu, care a luat o hotărâre neașteptată. Emoționat, artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

Cum și-a cerut Liviu Teodorescu iubita în căsătorie

Multe fete au suspinat ascultând piesele talentatului Liviu Teodorescu. Totuși, inima sa pare să fi fost rezervată de mulți ani Iuliei, cea care îi este alături încă din liceu. Și pentru că este un spirit romantic, Liviu a decis să își surprindă partenera cu o cerere în căsătorie. Chiar de ziua tinerei, artistul și-a luat inima în dinți și i-a pregătit o piesă în premieră. Versurile compuse chiar de el aveau să dezvăluie o cerere în căsătorie extrem de emoționantă. Înconjurați de cei dragi, îndrăgostiții s-au sărutat intens, după ce Iulia a spus “DA!”.

“Am cerut-o pe @iulialu în căsătorie ?

Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani ❤️Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă.
Te iubesc, @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult. ❤️??”, a dezvăluit Liviu pe Instagram.

Liviu Teodorescu a cerut-o în căsătorie pe Iulia, iubita sa foto - Instagram
Liviu Teodorescu a cerut-o în căsătorie pe Iulia, iubita sa
foto – Instagram

Liviu Teodorescu, o fire geloasă

Sunt împreună de 10 ani de zile, dar trăiesc și astăzi o poveste de dragoste la fel de frumoasă ca în prima zi. Iulia Iacob este o prezență discretă, de o frumusețe răpitoare și pare să îi fi furat inima artistului. Nu degeaba, încă de la prima întâlnire, Liviu a simțit nevoia să îi spună “Te iubesc”.

”Ne-am așezat pe o bordură, după ce am ieșit de la ore. Eu i-am spus că o iubesc și i-am citit niște poezii pe care le scrisesem pentru ea. În spatele nostru era o cârciumă de cartier, niște oameni care băuseră cam mult și se certau, și alții care jucau la păcănele, se ofticau și înjurau. În tot timpul ăsta, eu îi citeam poeziile în care pusesem toată dragostea mea, iar ea tot încerca să îmi dea de înțeles că nu e un loc prea bun pentru momente de genul, pentru că se simțea în pericol”, a declarat artistul pentru Viva.

Totuși, relația lor a fost una ușor piperată cu mici momente de gelozie. După cum chiar Liviu a recunoscut, este o persoană geloasă, însă păstrând măsura.

“Da, sunt gelos. Dar nu sunt exagerat. Sunt doar atât cât să se simtă ea apreciată. E foarte important pentru ea să fiu gelos. Un pic de gelozie trebuie să fie acolo. Un pic, acolo, să te înțepi. Să mai simți că este la fel ca la început, ca atunci când încă nu vă cunoșteați foarte bine, aveați dubii, erați un pic geloși. Mie mi se pare normal”, a mărturisit el, potrivit libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI