Conducerea lui Dinamo a anunțat ce se întâmplă cu Mircea Rednic: „Decizia a fost să strângem lucrurile”

Andrei Cezar, Ștefan Olteanu 09.12.2021, 14:17
Conducerea lui Dinamo a anunțat ce se întâmplă cu Mircea Rednic: „Decizia a fost să strângem lucrurile”

Oficialii lui Dinamo au tranșat problema privind antrenorul echipei. Conducerea clubului din Ștefan cel Mare a stabilit ca Mircea Rednic să continue pe banca alb-roșilor, după ce liderii din vestiar au pornit o revoltă prin care ar fivrut să îl destituie pe tehnician.

Mircea Rednic, susținere totală din partea conducerii lui Dinamo

Miercuri, oamenii din conducerea clubului, în frunte cu Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu au avut o întâlnire cu Mircea Rednic și reprezentanți ai DDB. În urma discuțiilor care s-au întins pe mai multe ore, s-a ajuns la o singură concluzie: Mircea Rednic rămâne pe banca tehnică a „câinilor”.

Decizia a fost să strângem lucrurile, să ne comportăm ca o echipă și să facem tot ce ține de noi pentru ca Dinamo să revină acolo unde îi este locul. Susținere totală pentru Rednic, suntem consecvenți.” a declarat Răzvan Zăvăleanu, conform GSP.

În ceea ce privește lotul de jucători, în iarnă ar urma să aibă loc o „epurare” masivă, iar mulți dintre fotbaliștii importanți ar putea pleca de la echipă.

Cât despre cei doi răzvrătiți, Cosmin Matei și Steliano Filip, aceștia vor rămâne în continuare în lotul B, alături de Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Robert Moldoveanu, Alin Dudea și Mihai Neicuțescu, după ce au fost trimiși de Rednic să se antreneze separat.

Liderii vestiarului ar fi vrut să-i convingă pe copiii de la Dinamo să se alăture revoltei

Potrivit unor informații apărute recent în spațiul public, se pare că liderii din vestiarul „câinilor” ar fi apelat la metode neortodoxe pentru a pune mâna pe puterea totală și a reuși să îl dea afară pe Mircea Rednic. Aceștia ar fi sunat mai mulți copii de la Dinamo pentru a-i întoarce împotriv antrenorului.

La aflarea acestor lucruri, părinții celor mici l-au sunat imediat pe Marian Iuhasz, unul dintre cei mai importanți oameni din DDB. Acesta a fost informat cu privire la apelurile primite de copiii lor din partea fotbaliștilor experimentați din lot.

Adrian Mutu deplânge situația în care a ajuns Dinamo

Adrian Mutu, unul dintre foștii mari jucători ai lui Dinamo, a vorbit recent despre situația în care se află clubul la care a evoluat.

E un nume greu, important. Sper să se găsească un investitor cu un proiect serios în cap. Clubul ăsta ori există la nivelul la care ne-a obișnuit pe toți, la nivel înalt, ori nu există. Sunt atâția oameni în spate, atâția suporteri, atâtea interese la nivel național. Nu există cale de mijloc pentru un club ca Dinamo.”, a spus Adrian Mutu.

„Briliantul” îi ia apărarea lui Mircea Rednic și spune că un antrenor de talia sa nu ar fi trebuit să ajungă într-o astfel de situație.

Mircea Rednic este pus într-o situație delicată. E un antrenor cu experiență, care a câștigat campionate și, bineînțeles, așteptările acestuia sunt altele decât cele actuale.”, a mai spus Mutu.

Urmăriți Impact.ro și pe