Mircea Rednic, gata să se bată în vestiar cu vedeta lui Dinamo. Scene nemaivăzute cu jucătorul. Ce i-a spus antrenorului

Iancu Andreea 16.10.2021, 16:09
Mircea Rednic, gata să se bată în vestiar cu vedeta lui Dinamo. Scene nemaivăzute cu jucătorul. Ce i-a spus antrenorului

Între Mircea Rednic și Deian Sorescu, vedeta lui Dinamo, ar fi izbucnit un scandal de proporții, cei doi fiind gata să se bată în vestiar din pricina tensiunilor apărute între ei. Conflictul a avut loc în urma înfrângerii suferite de dinamoviști în fața Gaz Metan. Se pare că cei doi protagoniști ar fi reacționat violent, după ce și-au spus vorbe grele unul altuia.

Mircea Rednic, la un pas să se bată în vestiar cu Deian Sorescu

Antrenorul câinilor este recunoscut pentru personalitatea sa aprigă. Tehnicianul Mircea Rednic a avut de înfruntat un meci cu Gaz Metan Mediaș, care din păcate s-a terminat în defavoarea echipei pe care o conduce. Tensionat și după partida cu UTA, moment în care a precizat că nu va mai avea răbdare cu niciun jucător, indiferent de notorietatea acestuia, Mircea Rednic a fost la un pas să se bată în vestiar cu vedeta lui Dinamo. Antrenorul și Sorescu au avut un schimb dur de replici și gesturi.

Potrivit ProSport, Mircea Rednic și Deian Sorescu au fost protagoniștii unui moment de ceartă, în vestiar, după partida Gaz Metan Mediaș. Sursele citate de publicație au dezvăluit că tehnicianul i-a băgat mâna în barbă jucătorului după ce s-a enervat din pricina reproșurilor acestuia, pe care acesta le-a făcut de față cu toată lumea.

Mircea Rednic, gata să se bată în vestiar cu jucătorul vedetă al lui Dinamo
Mircea Rednic, gata să se bată în vestiar cu jucătorul vedetă al lui Dinamo

Antrenorul „câinilor”, mai furios ca niciodată

Înfrângerea suferită de Dinamo în fața Gaz Metan, meci terminat cu scorul de 1-2 pentru „câinii roșii”, l-a făcut pe Mircea Rednic să izbucnească. Antrenorul a reacționat în fața jucătorilor, iar printre cei vizați s-a numărat și Deian Sorescu, vedeta echipei. Extrema dinamovistă a fost schimbată încă de la pauză, fapt care l-a deranjat pe jucător. După fluierul de final al partidei, Sorescu s-a certat cumplit cu antrenorului său. Pentru că a fost deranjat de reacția elevului său, tehnicianul a sărit la jucător.

Tu cu mine vorbești așa? Ai grijă că poate nu mai joci deloc!, ar fi fost vorbele lui Rednic la adresa elevului său.

Cei doi au fost despărțiți de restul celor prezenți, care au mărturisit că nu l-au mai văzut atât de nervos pe tehnicianul dinamovist. Totodată, se pare că tensiunile dintre antrenorul Mircea Rednic și sportivi continuă să escaladeze, pe fondul nemulțumirilor acestora din urmă cu privire la programul de antrenament al echipei. Dinamoviștii au revenit în București după meciul disputat la Mediaș, iar după ce au fost cazați la Săftica și s-au odihnit, au fost scoși la antrenament după ora 9:00, în ploaie. Mulți dintre elevii lui Rednic au fost nemulțumiți de acest program impus de tehnician.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...