Concurenta care nu a mai apucat Survivor România 2021. În locul său a intrat micuța Mellina

Daria Petrescu, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 08:57
Concurenta care nu a mai apucat Survivor România 2021. În locul său a intrat micuța Mellina

„Survivor România 2021” este unul dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune. Jocurile între echipe sunt extrem de strânse, iar Războinicii și Faimoșii nu ezită să facă strategii la fiecare joc de recompense sau imunitate. Încă de la începutul noului sezon, au existat schimbări în ceea ce privește unii concurenți. De exemplu, Ana Porgras a fost nevoită să renunțe din cauza unor probleme de sănătate, însă, în cele din urmă ea a revenit în echipă. De altfel, aceasta nu a fost singura schimbare. Cine este concurenta care nu a mai apucat „Survivor România”.

Concurenta care nu a mai apucat Survivor România 2021

Concurenta care nu a mai apucat Survivor România 2021 este Szidonia Szasz, în vârstă de 26 de ani. Aceasta  a practicat trei ani de atletism, apoi s-a îndreptat către dans modern și latino și street workout. Sportiva a fost înlocuită în concurs de Melina, care s-a alăturat echipei Războinicilor.

Szidoniei Szasz este din Brașov și are o soră geamănă. În prezent, aceasta  este de profesie tehnician masseur. Din păcate, din cauza unor probleme de sănătate, tânăra nu a mai ajuns în Republica Dominicană, așa cum fusese anunțat. Melina a răspuns prezent provocării, iar acum este considerate una dintre cele mai bune fete pe teren, din echipa Războinicilor.

Szidonia Szasz are 26 de ani

Ce spunea Szidonia Szasz despre participarea la „Survivor România 2021”

Tânăra spune despre ea că este o fire ambițioasă și consideră că va face față tuturor provocărilor. Chiar dacă era conștientă de lipsurile din Republica Dominicană, sportiva nu a considerat că este un impediment acest lucru

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa’, a declarat Szidonia Szasz de la Survivor.

De cinci ani, Szidonia Szasz practică kickboxing. Se împletesc în ea agilitatea, grația și nu în ultimul rând voință de a reuși. Concurenta are 1,65 metri înălțime și o greutate de 52 de kilograme, iar nimic o nu poate opri din a ajunge în marea finală.

Cine este Melina de la Survivor România 2021

După ce Szidoniei Szasz a fost nevoită să se retragă înainte de începerea show-ului, șansa i-a revenit artistei Melina, care a promis că va da tot ce poate pentru a ajunge până în marea finală de la Kanal D. Vedeta a mărturisit că este încântată de experiența din Republica Dominicană.

„Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea..

Am colidat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige!”, a declarat Melina Dumitru de la Survivor. Melina are 33 de ani și este din București.

Ea este interpretă, compozitor, producător şi textier. Melina de la Survivor a debutat ca majoreta în trupa Abracadabra. De la vârsta de 5 ani, ea a început să danseze, iar până la vârsta de 23 de ani s-a dedicat lumii dansului, apoi s-a apucat de muzică.

 

Urmăriți Impact.ro și pe