Alianțe la Survivor România 2021 – care sunt ”bisericuțele” de la Faimoși și Războinici

Daria Petrescu 08.02.2021, 14:14
Alianțe la Survivor România 2021 – care sunt ”bisericuțele” de la Faimoși și Războinici

Survivor România 2021 continuă cu multe surprize pentru telespectatori. Certurile și tensiunile din echipe nu lipsesc și au început să se facă alianțe, ceea ce ar putea schimba multe strategii. În ediția de diminică, 7 februarie, cea care a părăsit competiția a fost Georgiana Lupu, din echipa Faimoșior. Iată ce alianțe s-au făcut până acum și care sunt ”bisericuțele” de la Faimoși și Războinici.

Alianțe la Survivor România 2021

Fiecare dintre cei aflați în Republica Dominicană luptă pentru un loc în marea finală la Survivor România. Până atunci, însă, e cale lungă, motiv pentru care, mulți dintre concurenți au început deja să facă alianțe și strategii, pentru a putea rezista cât mai mult în concurs.

După scandalul izbucnit între Jador și Culiță Sterp, cei doi fiind buni prieteni, a urmat un alt scandal neașteptat între Zannni și Elena Marin, după ce concurenta l-ar fi acuzat pe artist că i-a furat mâncarea.

Zanni a scos la iveală amănunte neștiute despre viața sentimentală a Elenei Marin

„Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei?”, i-a spus Zanni.
Elena Marin: Nu, mersi, că am!

Zanni: De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?
„Poftim? Cosmin, ți-am făcut vreodată avansuri sau m-am dat la tine? ”, i-a spus Elena lui Zanni.

Dacă la începutul show-ului, cei doi se înțelegeau foarte bine și păreau că formează o echipă, lucrurile s-au schimbat radical, Zanni vrând să îl atragă de partea sa pe Cosmin și pe Cătălin Moroșanu. De altfel, pare că băieții din echipa Faimoșilor vor să „scape” mai repede de fete, pentru ca ei să rămână cât mai mult în concurs.

Alexandra Stan pare că și-a revenit, a început să aducă mai multe puncta echipei, iar acest lucru a atras după sine admirația colegilor. Char și așa, ei au votat-o să plece acasă. Publicul însă, a decis ca ea să mai rămână în Republica Dominicană.

Cum stau lucrurile în echipa Războinicilor

Spre deosebire de Faimoși, Războinicii se consideră în continuare o echipă. Certurile dintre ei s-au rărit, motiv pentru care aceștia sunt mai uniți, la prima vedere. În această săptămână, Musty a fost votat de echipă să plece acasă, semn că îl vor afară cu orice preț. În această echipă, alianțele sunt cam neclare și asta pentru că situația se schimbă de la o ediție la alta.

Georgiana a fost eliminată

Georgiana Lupu de la Faimoși a plecat acasă

Patru concurenți au fost nominalizați pentru eliminare. Aceștia au fost Georgiana Lupu,  Alexandra Stan, Musty  și Marilena. Georgiana a fost cea care a părăsit competiția, după ce publicul a decis asta.

„Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică și plec cu fruntea sus. Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici. Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulțumesc fiindcă mi-au acordat o șansă.  Mă doare că știu că aș mai fi rezistat. Am învățat la Survivor să supraviețuiesc, să înțeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte.

Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiție grea, în care face față doar cine lasă de la el, pentru că suntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei și sper ca unul dintre ei să câștige Survivor România”, a spus concurenta înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

Urmăriți Impact.ro și pe