Clipe grele pentru Cătălin Botezatu! „Sunt în grupul de risc”. Ce se întâmplă, în această perioadă, cu designerul

Andrei Cezar 10.04.2020, 16:10
Clipe grele pentru Cătălin Botezatu! „Sunt în grupul de risc”. Ce se întâmplă, în această perioadă, cu designerul

Mărturii tulburătoare ale lui Cătălin Botezatu în plină pandemie. După ce a suferit o opreație pe cord deschis și o altă intervenție chirurgicală la colon, acum jumătate de an, cunoscutul designer este temător în ceea ce privește sănătatea sa. El se se consideră o persoană vulnerabilă și îl sperie faptul că mor foarte mulți oameni din cauza noului coronavirus, fapt pentru care a recunoscut că respectă cu strictețe măsurile impuse de autorități.

Cătălin Botezatu, în ”grupul de risc. ” Ce se întâmplă, în această perioadă, cu designerul

Ca majoritatea oamenilor, Cătălin Botezatu a fost și el nevoit să se izoleze în casă, în urma măsurilor de prevenție impuse de autorități. Chiar și așa, designerul este temător în ceea ce privește starea sa de sănătate și se gândește la ce-i mai rău, având în vedere că se află în grupa celor care au afecțiuni de inimă. Totuși a declarat că își pune speranța în Dumnezeu că va trece cu bine peste această perioadă.

”Mă sperie, pentru că este un virus, un duşman invizibil, nu ştii unde este şi nici cum te poţi lupta cu el. Mă sperie pentru că mor foarte mulţi oameni şi nu e drept. Mă sperie pentru că sunt în grupul de risc şi am probleme de sănătate, cu inima, iar de la operaţie au trecut doar şase luni. Dar îmi pun încrederea în Cel de Sus. Bineînţeles că mă gândesc la părinţii mei, la apropiaţi. Îmi este frică atunci când văd cât de neajutoraţi sunt oamenii, încerc şi eu să ajut cât pot. Voi continua să fac asta pentru că oamenii au nevoie. E o încercare, o perioadă foarte grea pentru noi toţi şi cred că fiecare dintre noi are frici în aceste clipe”, a declarat Cătălin Botezatu pentru okmagazine.ro

Clipe grele pentru Cătălin Botezatu!
Clipe grele pentru Cătălin Botezatu! „Sunt în grupul de risc”. Ce se întâmplă, în această perioadă, cu designerul

Cum își petrece timpul designerul, în izolare

Faptul că activitatea lui s-a redus semnificativ, odată cu izolarea, îi provoacă o stare de disconfort, cu toate acestea recunoaște că respectă cu strictețe măsurile impuse de autorități.

„Sunt OK, dar traversăm cu toţii o perioadă dificilă, stăm în casă şi ieşim doar dacă este absolut necesar. Faptul că nu mai ies şi activitatea mea este redusă efectiv la maximum mă face să mă simt, uneori, uşor inutil, dar îmi găsesc tot felul de treburi de făcut acasă. Fac curăţenie, deşi am măşină de spălat vase prefer să le spăl manual. Citesc atât cât îmi permite vederea, pentru că obosesc foarte uşor, mă uit la filme. Încerc să fac lucruri plăcute, pozitive, evit să mă uit la programele de ştiri”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe