Clipe de panică în California. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o plajă aglomerată, iar o persoană a decedat VIDEO

Elena Avramescu 24.12.2022, 08:46
Clipe de panică în California. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o plajă aglomerată, iar o persoană a decedat VIDEO

Momente de panică pentru persoanele aflate pe o cunoscută plajă din California. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în cursul zilei de joi, pe una dintre cele mai aglomerate plaje din California, în timp ce mulți cetățeni erau prezenți, astfel că o mare parte dintre aceștia au scos telefoanele și au filmat momentul. Imaginile accidentului s-au viralizat rapid pe social media.

Avion prăbușit în California

Una dintre înregistrările video arată cum avionul zbura periculos de jos în apropierea digului care domină plaja cu parcul său de distracţii, cu puțin timp înainte de a se prăbuşi la câteva zeci de metri distanţă şi de a se răsturna puternic pe nisip, în timp ce trecătorii se uitau încremeniți.

Din nefericire, Rex Minter, un fost primar al oraşului Santa Monica, a murit în urma tragicului accident, după cum au notat autorițătile. Se pare că acesta era unicul pasager de la bordul avionului de mici dimensiuni Cessna 150.

În acest sens, a fost deschisă o anchetă însă autorităţile nu au făcut publice nicio informaţie cu privire la starea pilotului avionului.

„El a raportat probleme la motor după ce a părăsit aeroportul Santa Monica”, a declarat un purtător de cuvânt al administraţiei federale a aviaţiei.

Plaja Santa Monica este extrem de cunoscută, fiind un loc foarte popular în regiunea Los Angeles, atât pentru turiştii internaţionali, cât şi pentru localnici. În plus, pe digul celebru din lemn trec în fiecare an în jur de nouă milioane de vizitatori, conform site-ului parcului său de distracţii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...