Scene îngrijorătoare la Iași. Un avion de mici dimensiuni a fost zărit aterizând forțat

Elena Avramescu 28.11.2022, 13:24
Scene îngrijorătoare la Iași. Un avion de mici dimensiuni a fost zărit aterizând forțat

Tragedie în comuna Movileni, localitatea Potângeni, județul Iași, după ce pilotul unui avion de mici dimensiuni a fost nevoit să aterizeze forţat. Ulterior s-a aflat că pilotul și copilotul ar fi aterizat forțat din cauză că au rămas fără kerosen.

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat la Iași

„La locul evenimentului s-au deplasat de urgență 2 ASAS, 1 TIM, 1 echipaj de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat”, informează ISU Iași.

Se pare că salvatorii au reușit să fie redirecționați către satul Borșa, comuna Vlădeni.

„Din datele apelantului sunt 2 cetățeni englezi, sunt bine, fără a avea nevoie de ingrijiri medicale”, a informat ulterior ISU Iași.

Un avion de mici dimensiuni a fost zarit aterizand fortat
Un avion a aterizat fortat la Iasi

 

Din fericire, cele două persoane care se aflau în aeronava de mici dimensiuni se află în afara oricărui pericol, după cum au transmis reprezentanţii ISU şi SMURD Iaşi. Din primele declaraţii ale salvatorilor care au ajuns la faţa locului, se pare că cei doi cetățeni britanici sunt bine şi nu au nevoie de îngrijiri medicale.

„A fost o aterizare forţată în satul Borşa, localitatea Vlădeni. Două persoane, pilot şi copilot, au aterizat forţat din cauză că rămâneau fără kerosen. Nu au fost observate probleme medicale după ce am trimis acolo echipe medicale”, a declarat  coordonatorul SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

Știre în curs de actualizare

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...