Primele declarații ale familiei lui Daniel Onoriu după ce s-a aflat despre tentativa de suicid din închisoare. Ce spun apropiații despre starea pilotului (Exclusiv)

Badea Violeta 23.11.2022, 08:34

Vestea că Daniel Onoriu, aflat în arestat preventiv, după ce a încălcat ordinul de protecție, ar fi încercat să-și pună capăt zilelor a șocat pe toată lumea. Nici familiei sale nu-i vine să creadă în ce situație a ajuns. Iată ce a declarat mătușa sa, Rebeca Onoriu, fiica regretatei Gabi Luncă, cu privire la situația pilotului de raliuri.

Familia lui Daniel Onoriu a reacționat după ce s-a spus că pilotul de raliuri ar fi încercat să se sinucidă

Daniel Onoriu se află în arest preventiv, după ce a încălcat ordinul de protecție. Pilotul de raliuri a mers în fața locuinței fostei sale partenere de viață, iar Isabela a sunat la poliție.

Acum, bărbatul a ajuns în arestul Poliției Capitale și pare că a clacat. În seara zilei de 21 noiembrie, Daniel Onoriu ar fi încercat să se sinucidă, iar vestea a căzut ca un trăznet asupra tuturor, dar mai ales asupra familiei sale.

Acum, mătușa pilotului de raliuri, Rebeca Onoriu, a reacționat. Femeia a spus că a apucat să vorbească cu nepotul său la telefon, însă starea acestuia este îngrijorătoare.

„Am vorbit cu el la telefon în urmă cu doar câteva zile. Numai el poate suna. Era amărât și supărat, dar niciun moment nu a adus vreo vorbă sau vreo aluzie la suicid.

O fi spus cuiva de pe acolo că vrea să moară, că mă gândesc că nu-i ușor să trăiască ce a trăit. Însă cum ar putea fi vorba despre suicid în arestul Poliției, acolo unde nu ai nici șireturi, nici curea, nici obiecte tăioase, cum ar fi vreun cuțit sau o banală de furculiță?!”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Playtech Știri.

Citește și Daniel Onoriu, arestat preventiv pentru 30 de zile. De ce este acuzat nepotul celebrei Gabi Luncă!

Daniel Onoriu 1
Daniel Onoriu 

Rebeca Onoriu, îngrijorată de starea de sănătate a nepotului său

În urmă cu un an de zile, Daniel Onoriu a fost la un pas de moarte, după o operației de micșorare a stomacului în care au apărut complicații. Pilotul de raliuri a stat în comă 55 de zile și a slăbit 60 de kilograme.

Acum au apărut și problemele cu soția sa. Femeia vrea să divorţeze după cinci ani de mariaj, dar Daniel Onoriu refuză să accepte acest lucru. Rebeca Onoriu se teme pentru viaţa nepotului său. Potrivit acesteia, pilotul de raliuri are nevoie de asistență medicală specializată, iar în arest nu poate obține așa ceva.

„El are nevoie de anumite medicamente și de perfuzii zilnice speciale de hidratare și de vitaminizare după tot ce i s-a întâmplat la clinica aceea din Turcia.

Nu cred că în arest poate obține așa ceva. Iată de ce ne gândim la el și încercăm să-l ajutăm cum putem, fiindcă în niciun caz nu ne dorim să ajungem să vorbim despre el la trecut!”, a precizat femeia pentru aceeași sursă.

Citește și Lovitură dură pentru Daniel Onoriu. A fost părăsit de noua iubită: „Eu am caracter. Sunt fericit că am scăpat de ea”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...