Cine sunt concurenții care participă la Insula de 1 milion de la Kanal D? Ce vedete au acceptat să își testeze limitele în Republica Dominicană

Emanuela Pană 15.03.2024, 15:07
Cine sunt concurenții care participă la Insula de 1 milion de la Kanal D? Ce vedete au acceptat să își testeze limitele în Republica Dominicană

Sâmbătă, 16 martie, la ora 21:00, va avea loc premiera mega-showului ”Insula de 1 milion” la Kanal D. Printre cei 50 de concurenți ai celui mai așteptat adventure reality al momentului se numără artistul Armin Nicoară și Ionuț Sugacevschi, alias Jaguaru de la Exatlon. Află, mai jos cine sunt concurenții care participă la ”Insula de 1 milion” de la Kanal D.  

Insula de 1 milion debutează pe 16 martie la Kanal D 

”Insula de 1 milion”, reality show-ul de aventură ce va debuta pe 16 martie, la ora 21:00, la Kanal D, se anunță a fi o competiție extrem de captivantă pentru telespectatori. 50 de participanți sunt gata să-și testeze limitele în Republica Dominicană. Premiul uriaș pus în joc este de 1.000.000 de lei. 

Motivați de visurile lor, au renunțat la confortul de acasă, s-au ”desprins” de cei dragi și au pornit către o insulă lipsită de orice urmă de civilizație. Fie că vor să își cumpere o casă, să-și construiască o afacere sau să investească în viitorul copiilor, toți țintesc același lucru: să devină învingători.  

Artistul Armin Nicoară și finalistul de la ”Exalton România”, Ionuț Sugacevschi, cunoscut ca Jaguaru, se numără printre cei 50 de concurenți care iau parte la cel mai amplu experiment social televizat. Show-ul va putea fi urmărit trei zile pe săptămână, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D. 

Citește și: O concurentă de la Exatlon trece prin clipe cumplite. Fratele ei, executat în stil mafiot

Cine sunt concurenții care participă la Insula de 1 milion de la Kanal D? 

S-au aflat numele celor mai cunoscuți participanți la ”Insula de 1 milion”, printre care Armin Nicoară, Sindy, Florica Boboi, Ionuț Sugacevschi și Tudor Andronic, însă lista este foarte mare.  

Concurenti Insula de 1 milion de la Kanal D

Pe lista participanților se regăsesc: Liviu Ionel Dinu, cunoscut sub numele de Tarzy (are 41 de ani și este din Constanța); Gavrilovici Denis Nico (are 19 ani și este un tânăr antreprenor din Suceava); Lemnaru Ștefan Iulian (are 27 de ani, vine din Ploiești și este creator de conținut); Minea Cristian Marius (are 47 de ani, este din Otopeni și se ocupă cu diverse afaceri); Oprisenescu Mihai Iulian (are 37 de ani, vine din Brașov și este inginer software). 

Printre cei 50 de concurenți se numără și: Alexandru Giani Toma (are 24 de ani și este polițist); Marius Gabriel – Marius (are 29 de ani, este originar din Călărași și are diplome în domenii diverse, precum marketing, teologie, electronică și automatizări); Camelia Iuliana Beldiman (este originară din Brașov și lucrează în domeniul transporturi și logistică); Alina Petrea (are 35 de ani și este de profesie contabil). 

Lista continuă cu: Angela Moga (are 60 de ani, este din Târgu Mureș și profesează ca agent de vânzări); Murariu Carina Maria (concurentă la sezonul opt ”Bravo, ai stil!”); Nicoleta Florina Malanca (are 25 de ani, este orginară din Satu Mare și lucrează ca agent imobiliar); Raul Mircea Botiz (are 26 de ani și muncește în construcții); Liviu Daniel Cîrdei (are 33 de ani și este de profesie fotograf) și lista continuă.  

Vezi și: Vestea momentului despre Denise Rifai. Kanal D a făcut anunțul

Ionuț Jaguaru revine în junglă  

O surpriză uriașă pentru cei de acasă este prezența lui Ionuț Sugacevschi, Jaguarul, din primul sezon ”Exatlon”, printre concurenți. Energia sa incredibilă și hotărârea l-au transformat într-unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii.  

Ionuț-Liviu Ionuț Sugacevschi este o figură cunoscută în lumea sporturilor de contact, precum kickboxing și MMA. Născut pe 25 iunie 1990 în Galați, Ionuț și-a croit drumul către succes cu ambiție și determinare, depășind obstacolele vieții cu mult curaj și încredere în forțele proprii.  

În prezent, tânărul în vârstă de 33 de ani locuiește în Brașov, unde lucrează ca agent imobiliar. Acesta deține și o firmă de recrutare. Pe lângă afacerile sale, Jaguarul se dedică și unor hobby-uri precum MMA, înotul sau pescuitul. Familia reprezintă o prioritate pentru el, fapt pentru care vrea să le asigure celor dragi un viitor mai bun. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...