O concurentă de la Exatlon trece prin clipe cumplite. Fratele ei, executat în stil mafiot

Iancu Andreea 24.07.2020, 09:02

O fostă concurentă a show-urilor Exatlon și Mireasa trăiește clipe de groază. Vedeta și-a găsit fratele aproape ucis în urma unei încăierări a clanurilor interlope. Bărbatul se afla într-o stare gravă, cu răni la cap și sângerând.

Fratele concurentei de la Exatlon, executat în stil mafiot

Alina Pană este cunoscut publicului în urma participării la două dintre show-urile TV, Exatlon și Mireasa. Vedeta a trecut prin momente cumplite după ce fratele său a fost aproape ucis în urma unei dispute a mai multor clanuri interlope. Astfel, tânăra a dezvăluit totul printr-o postate publicată în social media. Alina a postat un clip în care se pot observa cu ușurință urmările altercației.

Scandalul dintre clanurile interlope a fost unul în care s-au tras inclusiv focuri de armă. Alina Pană a mers chiar la fața locului, unde a fost îngrozită de ceea ce a descoperit. Fratele său se afla într-o stare cumplită, aproape ucis în urma răfuielii interlopilor.

Fratele Alinei Pană trece prin clipe cumplite
Fratele Alinei Pană trece prin clipe cumplite

Cum s-a ajuns la o situație atât de gravă

Se pare că bătaia dintre clanuri a izbucnit în Chiajna. Astfel, un număr de aproximativ 12 bărbați au decis să își regleze conturile pe străzile din localitate. Potrivit click.ro, membrii clanului Vasiloi, din sectorul 6 al Capitalei, cei din clanul Pietroi și din clanul Iordan au avut ceva de împărțit. Întreg scandalul a pornit de la interlopii aparținând clanului Iordan. Astfel, bărbații au pus mâna pe pistoale și au pornit altercația. Se pare că două dintre persoanele implicate în răfuială se află în stare gravă.

Au sărit pe fratele meu, la fel cum au sărit și acum 13 ani, sunt afirmațiile Alinei Pană, chiar pe fundalul clipului publicat pe pagina sa.

Alina a decis să-l filmeze pe fratele său în ambulanță, în timp ce acesta era pansat la cap și sângerând. Din fericire, bărbatul era conștient și chiar putea vorbi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...