Vestea momentului despre Denise Rifai. Kanal D a făcut anunțul

Mihnea Tălău 29.08.2023, 18:48
Vestea momentului despre Denise Rifai. Kanal D a făcut anunțul

Începând din 10 septembrie, la Kanal D, se lansează noul sezon “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune la care, așa cum ne-am obișnuit va urma nouă serie de interviuri revelatoare cu personalități ale scenei publice romanești.

Un nou sezon – “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vom asista la dezvăluiri în premieră, la fiecare ediție, şi care îi va surprinde pe telespectatori cu cele mai intense şi neașteptate confesiuni ale invitaților lui Denise Rifai.

“ I-am obişnuit pe telespectatori cu o anumită ţinută a acestor interviuri, emisiunea este un produs media premium şi asta ne dorim să oferim în continuare şi în acest nou sezon. Îi invit pe telespectatori să fie în continuare alături de noi, de asemenea, le mulțumesc pentru feedback-ul atât de frumos şi de încurajator, primit încă de la lansarea formatului.

Le mulţumesc şi invitatilor mei pentru încredere, pentru faptul că vin în faţa milioanelor de oameni pentru a-şi spune povestea şi a clarifica anumite lucruri care au ținut primele pagini ale ziarelor ”, a declarat Denise Rifai.

Ca și până acum, invitaţii lui Denise Rifai au la dispoziţie două minute pentru a răspunde la întrebări şi primesc, dacă prezentatoarea consideră necesar, timp în plus.

Denise Rifai
Denise Rifai

Interviuri maraton cu invitați de vază

40 de întrebări cu Denise Rifai” aduce în faţa publicului interviuri maraton, prin intermediul cărora telespectatorii descoperă noi perspective asupra invitaților din platoul emisiunii. Abordarea editorială îndrăzneața, documentarea minuțioasă care acoperă chiar şi decenii din viata celor care trec pragul emisiunii, emoţia intensă, inerentă momentelor dezvăluirilor sunt câteva dintre ingredientele cheie ale unui format care a surprins piața media din România încă de la lansare.

”Îi invit pe telespectatori să fie în continuare alături de noi, de asemenea, le mulţumesc pentru feedback-ul atât de frumos şi de încurajator, primit încă de la lansarea formatului”, a afirmat Denise Rifai, în comunicatul de presă transmis de Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...