Cine sunt Art of Robots, dansatorii care au câștigat premiul de originalitate la Românii au talent. Din ce țară au ajuns în România

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 28.05.2021, 20:57

Trupa de dansatori Art of Robots a câșigat premiul de originalitate la Românii au talent, în valoare de 10.000 de euro. Iată cine sunt tinerii și din ce țară au ajuns în România.

Cine sunt Art of Robots

Trupa Art of Robots este formată din patru dansatori originari din orașe diferite ale Kârgâstanului. Nursultan Abilov, Salavat Alykulov, Rakhman Ergeshbekov și Renat Isirailov au între 20 și 30 de ani. S-au cunoscut pe internet și au dansat pentru prima dată împreună abia când au ajuns pe scena ”Românii au talent”.

Dansatorii au primit un Golden Buzz ce a fost apăsat de Smiley, care i-a ținut locul o perioadă lui Andi Moisescu la masa juraților, după ce cel din urmă s-a îmbolnăvit de Covid-19. Acum, în finala competiției, artiștii au primit premiul de originalitate la care au concurat cu Maria Rădeanu, Duo Turkeev şi Daria Batschi-Belega.

”Băieți, sunteți fantastici! Eu n-am văzut în viața mea un asemenea performance, la nivelul acesta de figuri de dans, de punere în scenă, de exactitatea mișcărilor. Sunt șocat de-a dreptul”, a spus Smiley, care a dat Goden Buzz în locul lui Andi Moisescu. ”Mulțumesc, Smiley, că mi-ai auzit și gândurile, nu numai vorba!”, a spus cel de-al patrulea jurat ”de drept” de la ”Românii au talent”, de acasă.

Cine sunt Art of Robots, dansatorii care au castigat premiul de originalitate la Romanii au talent
Art of Robots la Romanii au Talent

Art of Robots: ”Nu ne considerăm dansatori profesioniști”

Înainte de a păși pentru prima dată pentru scena de la ”Românii au Talent”, băieții de la Art of Robots au spus că nu se consideră dansatori profesioniști, ci oameni normali. De altfel, fiecare dintre ei are și alte preocupări în afară de dans: unul e  fotograf şi videograf, altul e vlogger şi face reclame, altul e pictor, iar altul e magician.

”Suntem emoționați pentru că suntem un grup proaspăt format și este prima oară când vom dansa împreună pe o scenă atât de mare, precum cea de la «Românii au talent». Nu ne considerăm dansatori profesioniști. Suntem oameni normali. Nu prea am câștigat bani în timpul carantinei, dar a fost un timp bun să ne îmbunătățim abilitățile.

Nu ne aşteptam să primim butonul auriu, nu credeam că suntem aşa buni, dar cum au spus, cred că i-am impresionat şi suntem foarte fericiţi. Noi suntem abia formaţi şi nu credeam că vom fi la acest nivel. Am muncit mult, am sacrificat mult ore în şir, ore în care am exersat, departe de familii. Am avut destule necazuri prin familii din cauza dansului.”, au povestit tinerii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...