Câștigător Românii au talent, sezon 11 – Live Update. Cine e marele învingător al serii

Câștigător Românii au talent, sezon 11 – Live Update. Cine e marele învingător al serii

Sezonul 11 „Românii au talent” a oferit momente de neuitat. Numere care au cucerit juriul și publicul și emoții pe măsură. Andra, Florin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandra Dinu au oferit rând pe rând Goden Buzz-uri, celor mai talentați. Unul dintre cele mai așteptate momente este marea finală a emisiunii, care se va desfășura vineri seara, pe 28 mai. Câștigător Românii au talent, sezon 11 – Live Update.

Update, ora 00:24. Marele învingător al sezonului 11 ”Românii au talent”, câștigătorul premiului de 120.000 de euro, este Ana Maria Mărgean. Locul doi, cu 20.000 de euro, îi revine lui GIM. Premiul trei, în valoare de 10.000 de euro, i-a revenit trupei de dansatori Art of Robots.

Clasamentul în finala ”Românii au Talent” a continuat astfel: Filip Cioc, Rareș Trufea, Dean Bowman, Remi Martin, Daria Batschi-Beleca, Magitot, Narcisa Ungureanu, Duo Turkeev.

Update, ora 23.00. Primul câștigător al serii e trupa Art of Robots. Cei patru tineri din Kârghistan au luat premiul pentru originalitate, adică 10.000 de euro

Cu ce gânduri intră în competiție concurenții din marea finală Românii au talent

Urmează o seară importantă pentru finaliștii de la Românii au talent, care speră la trofeul show-ului și marele premiu de 120.000 de euro. Pentru a reuși să devină unul dintre câștigătorii competiției, concurenții și-au îndreptat gândurile către cei de acasă, publicul fiind cel care desemnează cine va primi aplauzele de final și premiul cel mare. Fiecare dintre aceștia își pregătește momentul în cel mai mic detaliu și speră ca emoțiile să le fie un sprijin și nu să le pună bețe în roate. Până când se va da startul ultimei ediții din acest sezon, concurenții Românii au talent le-au transmis celor de acasă gândurile lor.

Rareș Trufea se bucură de noua experiență de pe scena de la Pro TV și speră să impresioneze publicul cu momentul său.

Nu mă așteptam să ajung în finală. Când am fost pe scenă, nici nu am conștientizat ce s-a întâmplat. Mă bucur enorm și simt că trebuie să duc această misiune până la capăt. Mă simt ca acasă acum, m-am obișnuit cu scena, cu platoul, sunt foarte fericit, a declarat concurentul, potrivit click.ro.

Magitot, unul dintre concurenții cu experiență de la Românii au talent, care a primit premiul de originalitatea în sezonul trecut, se bucură de aprecierea publicului.

Să fiu în marea finală, cea de-a doua finală în care sunt… ce poate fi mai tare de atât?! Nu mai e nimeni care a fost în două finale! Înseamnă că ceea ce fac este bine, că sunt pe drumul cel bun.

Castigator Romanii au talent, sezon 11 - Live Update
Magitot a surprins cu momentul său de stand-up și magie

Narcisa Ungureanu, cântăreață de muzică populară, a fost surprinsă de gestul juraților de a o trimite mai departe în concurs.

Această calificare înseamnă o foarte mare bucurie. Nu mă așteptam deloc. Le mulțumesc din suflet juraților că mi-au dat wild card-ul. Eu chiar urmărisem toată emisiunea, văzusem cine s-a calificat și chiar când au anunțat wild card-ul… am adormit. Așa că bucuria a fost și mai mare când fratele meu m-a trezit și mi-a spus.

Filip Cioc, cântărețul preferat al lui Florin Călinescu, actorul oferindu-i golden buzz-ul, visează la notorietatea adusă de competiție.

Calificarea înseamnă o nouă șansă de a bucura oamenii și o oportunitate mare de a deveni mai cunoscut. Dacă celor de acasă le-a plăcut cum am cântat și le va plăcea surpriza pe care am pregătit-o, sper să mă voteze!

Castigator Romanii au talent, sezon 11 - Live Update
Filip Cioc, puștiul care a emoționat audiența de la Românii au talent

GIM, cel de-al doilea golden buzz al lui Florin Călinescu, se bucură de șansa oferită.

Când mi-am auzit numele strigat, a fost exact cum spune piesa din semifinale că… «pe planetă nu ești singur». Pentru prima dată în viața mea, în adevăratul sens al cuvântului, a fost toată lumea lângă mine. Frumos, nu o să uit niciodată acest moment!

Dean Bowman, cântărețul de gosspel care a impresionat cu talentul său, le transmite mulțumiri studenților săi.

Cred că principalul meu atu a fost apropierea de studenții mei și energia lor. Știu cât de mult au muncit pentru acest moment și cât și-au dorit ca eu să fiu aici. Ei sunt inspirația mea. Eram sigur că ne vom descurca bine și asta era tot ce conta, dar când am aflat că m-am calificat am fost total șocat! M-am încărcat de bucurie.

Daria Batschi Beleca, artista care a impresionat cu talentul său la harpă, este extrem de fericită pentru că se află printre concurenții din marea finală Românii au talent.

Cred că oamenilor le-a plăcut starea mea și faptul că am venit cu ceva nou, fresh. Sinceră să fiu, când am auzit că m-am calificat nu mi-a venit să cred. Am ieșit de pe scenă și am început să plâng. Am fost foarte fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce s-a întâmplat.

Castigator Romanii au talent, sezon 11 - Live Update
Daria, tânăra care a făcut spectacol cu harpa sa

Duo Turkeev, acrobați cu o familie care te cucerește de la prima vedere, încă sunt impresionați de prezența în marea finală.

Faptul că am arătat o poveste simplă și frumoasă despre familie a făcut ca oamenii de acasă să fie mai aproape de noi și să ne placă. Când ne-am auzit numele am fost șocați, au fost atât de multe momente frumoase și nu ne venea să credem.

Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc cu o voce mare, este recunoscătoare că și-a îndeplinit un vis și speră ca publicul să o susțină în finală.

Faptul că am ajuns în marea finală este un vis devenit realitate. Mereu mi-am dorit să fiu pe această scenă și dacă celor de acasă le va plăcea momentul meu, sper să mă voteze!

Art of Robots, trupa de dansatori care a făcut spectacol la Românii au talent, vorbesc despre fericirea visului împlinit.

Fericire, multă muncă și un vis împlinit. Așa am putea caracteriza în această etapă.

Remi Martin, acrobatul care a ținut pe toată lumea cu sufletul la gură cu momentele sale, speră ca publicul să aprecieze momentul pregătit pentru finală.

Faptul că am ajuns aici este incredibil. Și sper ca cei de acasă să se bucure alături de mine și la momentul pregătit de această dată!

Detaliul neștiut despre Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc din finala Românii au talent

Simpaticele Ana și Lizzie au făcut spectacol pe scena de la Românii au talent, după ce Ana Maria Mărgean a prezentat un număr spectaculos de ventrilocie alături de păpușa sa. Tânăra a reușit să stârnească un adevărat delir în fața micilor ecrane, dar și în rândul juraților. Pentru că interpretarea ei a fost extrem de apreciată, micuța ventriloc a primit un loc în marea finală din sezonul 11 la Românii au talent.

De mai bine de șase ani, Ana Maria se perfecționează constant, studiând canto și pian. Deși a dezvăluit că este pasionată de muzică de mică, de la vârsta de cinci ani, puțin cunosc faptul că Ana Maria Mărgean este deja câștigătoarea unui premiu important, pe lângă alte numeroase trofee obținute datorită talentului său muzical. Copila ajungea în 2020 pe locul III în cadrul Festivalului Internațional De Canto „Cezar Ouatu”, organizat la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești.

Arta de a vorbi fără să îți miști buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube și am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciții de dicție și am evoluat. Am început să confecționez păpuși din șosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizzie. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze, a povestit concurenta.

Câștigător Românii au talent, sezon 11 - Live Update
Ana Maria Mărgean, fetița ventriloc care a uimit cu numărul său la Românii au talent

Cine este unul dintre favoriții pentru câștigarea sezonului 11 la Românii au talent

Pregătirile pentru marea finală Românii au talent sunt în toi, iar emoțiile finaliștilor sunt la cote maxime. Cu toții așteaptă cu sufletul la gură să fie desemnat marele câștigător. Cei 12 concurenți din finală au șanse egale la premiul cel mare, de 120.000 de euro. Printre cei care ar putea să câștige acest sezon se numără și Rareș Trufea, un tânăr din Vaslui, cu o poveste impresionantă. Acesta trăiește din 2019 fără mama sa aproape, după ce aceasta a plecat la muncă în Italia.

Rareș Trufea a cunoscut pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă, cultivându-și talentul în cadrul liceului de arte din orașul său. După ce în preselecții a fost trimis direct în semifinală de Smiley și Pavel Bartoș, care au apăsat butonul auriu, publicul a rămas impresionat de interpretarea piesei “Someone You Loved” cu voce şi pian și l-a votat pentru a merge în finala Românii au talent.

Sunt foarte fericit că am ajuns aici. Pentru mine este cam cea mai mare realizare pe care am avut-o până acum. Când am auzit acel zgomot nu mă gândeam că este de la confetiile respective, chiar am rămas foarte surprins. Este un lucru mare să te vadă toată ţara la televizor cum ai luat Golden Buzz-ul şi totul este aurit în jurul tău, iar toată lumea te aplaudă şi te felicită. Cred că doar o dată în viaţă se întâmplă să primeşti un aşa cadou… Este un salt uriaş în cariera mea şi ăsta este doar începutul, a spus Rareş Trufea în semifinala de la Românii au Talent 2021.

Câștigător Românii au talent, sezon 11 - Live Update
Rareș Trufea, unul dintre finaliștii sezonului 11, de la Românii au talent

Câștigător Românii au talent, sezon 11 – Live Update

După multe emoții pe parcursul unui întreg sezon, publicul își va desemna câștigătorul în această seară. Ca de fiecare dată, publicul este cel care va alege concurentul cel mai talentat. De asemenea, în aceeași ediție vom afla și cine primește premiul de originalitate. Rămâne de văzut cine va pleca acasă cu premiul cel mare în valoare de 120.000 de euro.

Concursul a avut două semifinale, iar publicul a fost cel care a decis cine ajunge în marea finală din 28 mai. Premiul este de 120.000 de euro, iar emoțiile sunt intense. În urmă cu o săptămână, s-a aflat cine sunt finaliștii care vor lupta vineri seara.  Concurenții vor face show pe scenă în marea finală de la show-ul de talente

Marea finală „Românii au Talent” 2021 are loc pe 28 mai, iar finalistul care va obţine cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câştigătorul sezonului 11 şi va pleca acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro.

Iată care sunt finaliștii sezonului 11, Românii au talent

Remi Martin

Art of Robots

Filip Cioc

Finaliștii de la „Românii au talent” 2021

Dean Bowman

Magitot

Narcisa Ungureanu

Rareș Trufea

Ana Maria Mărgean

GIM

Duo Turkeev

Daria Batschi-Beleca

Propunerea pentru premiul de originalitate

În ediția din 21 mai, Andi, Andra, Alexandra și Florin au ales ultimii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro: Maria Rădeanu și Art of Robots. De asemenea, Daria Batschi Beleca și Duo Turkeev au fost propuși pentru același premiu.

Ce s-a întâmplat în prima semifinală „Românii au talent”

Prima semifinală a fost plină de emoții dar și tensiuni între concurenți. Fiecare dintre cei care au urcat pe scenă au vrut să dea totul pentru a fi cel mai bun. Doar câțiva dintre ei au reușit asta. În prima semifinală au urcat 12 concurenți, dar doar 5 dintre ei au fost norocoși.

Aceștia au fost trimiși în finală tot de public, prin intermediul votului. În prima semifinală, oamenii au decis ca mai departe să meargă Rareș Trufea, Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Ana Maria Mărgean și GIM.

Ce s-a întâmplat în a doua semifinală

Și în adoua semifinală, 12 concurenți au urcat pe scena de la „Românii au talent”. Pe scenă au urcat atunci Raisa Chiribuță, Maria Rădeanu, Elena Gatcin, Dorinel și Costel Cutiuță, Cosmin și Louise, Ruslana Krutas, Magitot și Ştefan R. Simion. Acestora li s-au alăturat Filip Cioc, Art of Robots, Remi Martin, Dean Bowman.

Alexandra Dinu a făcut pentru prima oară parte din juriul „Românii au talent”, după ce Mihai Petre a decis să se retragă. Actrița a fost extrem de încântată de proiect și s-a descurcat de minune alături de colegii ei.

Urmăriți Impact.ro și pe