Câți oameni lucrează, de fapt, la Românii au talent. Pavel Bartoș a făcut informația publică. ”Ne-am adaptat”

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 24.05.2021, 15:49
Câți oameni lucrează, de fapt, la Românii au talent. Pavel Bartoș a făcut informația publică. ”Ne-am adaptat”

Show-ul de la Pro TV, „Românii au talent”, este una dintre cele mai apreciate emisiuni de televiziune din România, iar dovadă stau cifrele de audiență ale fiecărei ediții. De asemenea, multitudinea de talente îi face mereu curioși pe telespectatori să descopere un spectacol inedit în fiecare sezon. Totuși, pandemia de coronavirus a făcut ca edițiile din acest an să fie filmate în condiții speciale. Cel care a dezvăluit câți oameni lucrează, de fapt, la „Românii au talent” a fost Pavel Bartoș, unul dintre amfitrionii emisiunii. Actorul a vorbit recent despre modul cum s-au desfășurat filmările pentru sezonul a cărui finală urmează să fie difuzată în direct la sfârșitul acestei săptămâni.

Câți oameni lucrează la „Românii au talent”. Pavel Bartoș a dezvăluit acest detaliu neștiut

Întreaga lume a resimțit efectele pandemiei, care a izbucnit în urmă cu mai bine de un an de zile. Totuși, cele mai afectate au fost sectoarele artistice. Cu evenimentele culturale și concertele anulate, oamenii și-au îndreptat atenția către televiziune și emisiunile propuse de către posturile TV. Totuși, acestea au întâmpinat dificultăți, filmările fiind nevoite să se desfășoare cu un număr limitat de persoane și să apeleze la metode de protecție suplimentare pentru a nu risca infectarea. În timp ce marea finală „Românii au talent” urmează să fie difuzată vineri, 28 mai, Pavel Bartoș, unul dintre prezentatorii emisiunii, a dezvăluit câți oameni lucrează, de fapt, în producția show-ului.

Ca toată societatea, și nu numai românească, ne-am adaptat. Și ce mă bucur, cel mai mult, e că oamenii care lucrează la acest format au găsit o modalitate, totuși spectaculoasă, de a aduce publicul în sală. Este meritul lor, al unei echipe fantastice, pe care o avem la „Românii au talent”, de aproape 200 de oameni, a recunoscut Pavel Bartoș pentru viva.ro.

Pavel Bartoș a dezvăluit câți oameni lucrează la
Pavel Bartoș și Smiley, cei doi prezentatori ai emisiunii „Românii au talent”

Actorul și colegul său de emisiune, Smiley, legați de o prietenie strânsă

Între Pavel Bartoș și Smiley pare să existe o chimie aparte. Cei doi fac o echipă grozavă pe scena emisiunii de la Pro TV, însă și în viața reală, după cum ambii au recunoscut de-a lungul timpului. Se știu deja de ani buni, având la activ 11 sezoane de „Românii au talent”, iar recent, Pavel a povestit cum au decurs primele minute din prima conversație pe care cei doi colegi au avut-o. Lucrurile par să se fi legat rapid, ambii fiind firi extrem de prietenoase și glumețe. Încă din prima clipă cei doi au simțit că vor deveni prieteni buni.

Ne-a fost foarte greu, enorm de greu, primele două minute și 38 de secunde. În minutul 2 și 39 eram, nu știu cum, că nu găsesc nicio explicație, prietenii care suntem și astăzi. Nici acum nu am nicio explicație de ce ne-a fost atât de greu primele două minute și 38 de secunde și de ce am devenit atât de buni prieteni următorii 100 de ani, a mai precizat el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...