Cine este și cum arată noua iubită a lui Bill Gates. Omul de afaceri și-a revenit după divorțul de fosta soție, Melinda

Andrei Simion 10.02.2023, 15:48
Cine este și cum arată noua iubită a lui Bill Gates. Omul de afaceri și-a revenit după divorțul de fosta soție, Melinda

Bill Gates are o nouă iubită. Omul de afaceri este într-o relație stabilă, la doi ani de la divorțul de fosta lui soție, Melinda, și nu a ezitat să se afișeze alături de partenera sa, Paula Hurd, cu care s-a prezentat la mai multe evenimente.

Cine este noua iubită a lui Bill Gates

Paula Hurd, în vârstă de 60 de ani, care ar avea o relație de un an cu Bill Gates, este doctor în managementul afacerilor și are două fiice, Kathryn și Kelly, cu soțul ei care a decedat în urmă cu patru ani.

Femeia a fost căsătorită cu Mark Hurd, fost CEO Oracle și Hewlett-Packard, care a murit în luna octombrie a anului 2019. Cei doi au fost împreună timp de peste trei decenii.

Cine este si cum arata noua iubita a lui Bill Gates. Omul de afaceri si-a revenit dupa divortul de fosta sotie, Melinda
Paula Hurd și Bill Gates

Bill Gates și noua lui iubită, de nedespărțit

Un apropiat al cuplului a dezvăluit că Bill Gates și Paula Hurd sunt de nedespărțit și că toți prietenii lor sunt știu că relația lor este tot mai serioasă.

Bill Gates și noua lui iubită au fost fotografiați împreună la finala masculină a turneului de tenis Australian Open și la Cupa Laver, de la O2 Arena din Londra, pe 23 septembrie 2022.

Bill Gates și-a înșelat fosta soție

Relația dintre Bill Gates și Paula Hurd a fost dezvăluită la aproape doi ani de la divorțul dintre magnatul Microsoft și Melinda Gates, în vârstă de 58 de ani. Cei doi s-au despărțit după 27 de ani și au împreună trei copii, Rory John, în vârstă de 23 de ani, Phoebe Adele, 20 ani, şi Jennifer Katharine, 25 de ani.

În urma divorțului a ieșit la iveală faptul că Bill Gates și-a înșelat fosta soție timp de mai mulți ani, cu o angajată. Femeia a povestit totul într-o scrisoare prin care a cerut să fie mutată la un alt sediu, pentru a fi cât mai departe de miliardar.

„A fost o aventură terminată în urmă cu aproape 20 de ani pe cale amiabilă. Decizia sa de a pleca din consiliul de administrație nu are niciun fel de legătură cu această chestiune. El și-a exprimat interesul de a dedica mai mult timp pe filantropiei cu câțiva ani în urmă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Microsoft, la acel moment.

Mai mulți angajați au companiei au dezvăluit ulterior că Bill Gates obișnuia să le facă avansuri unor femei la locul de muncă.

Urmăriți Impact.ro și pe