Cât de bogată este Melinda Gates după divorţul de Bill Gates. Cu câţi bani a rămas după 27 de ani de căsnicie cu unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume

Stan Filon 16.08.2021, 10:51
Cât de bogată este Melinda Gates după divorţul de Bill Gates. Cu câţi bani a rămas după 27 de ani de căsnicie cu unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume

Mulți oameni se întreabă cât de bogată este Melinda Gates după divorţul de Bill Gates! Este unul dntre cele mai răsunătoare divorțuri din lume, după cel al lui Jeff Bezos, care și-a împărțit averea cu soția sa, atunci când au decis să divorțeze.

Divorțul de Bill Gates o face pe Melinda una dintre cele mai bogate femei din lume

Melinda și Bill Gates și-au anunțat divorțul pe data de 3 mai, când au decis să meragă pe căi separate, după nu mai puțin de 27 de ani de mariaj. În plus, cei doi au și trei copii împreună. Motivul despărțirii a rămas necunoscut, la fel și modul cum vor împărți averea uriașă, estimată de revista Forbes la 124 de miliarde de dolari.

Jurnaliștii de la celebra publicație nu știu exact nici ce se va întâmpla cu Fundația Bill și Melinda Gates, unde cei doi au investit nu mai puțin de 51 de miliarde de lei. Este cea mai importantă fundație caritabilă din lume! Urmează să vedem cum se va împărți averea, după divorț.

Divortul de Bill Gates o face pe Melinda una dintre cele mai bogate femei din lume
Divortul de Bill Gates o face pe Melinda una dintre cele mai bogate femei din lume

Există sau nu un contract prenupțial

Dacă perechea își împarte averea în mod egal, Melinda ar avea o valoare de 65,25 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Bill și Melinda Gates au început deja să-și împartă averea, imediat după anunțarea divorțului. Fondul de investiții al lui Bill Gates, Cascade Investment, a transferat aproape 2,4 miliarde de dolari în titluri către Melinda Gates, relatează Forbes. Valoarea netă a Melindei este acum de cel puțin 2,4 miliarde de dolari.

Bill și Melinda ”au cerut instanței să își împartă activele în funcție de condițiile contractului de separare, dar detaliile contractului nu au fost dezvăluite”, a remarcat Forbes. Din actele depuse la instanță nu se precizează dacă face parte și un posibil contract prenupțial, dar asta nu înseamnă că nu există. Cei doi nu sunt obligați de lege să dezvăluie tot ceea ce se află în depunere, mai spun cei de la Forbes.

Presa internațională a scris despre mai multe aventuri pe care Bill Gates le-ar fi avut cu diferite femei, unele chiar de la locul de muncă, însă miliardarul nu a vorbit niciodată despre asta. Acesta se pare că ar fi motivul divorțului. Bill Gates se pare că și-a recunoscut vina pentru divorțul de Melinda. Pentru ce se face însă vinovat, nu a precizat, dar a recunoscut ”încurcăturile” apărute în timpul mariajului. ”Spovedania” miliardarului a avut loc la o sesiune de întrebări și răspunsuri organizate la televiziunea CNBC.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...