Cine este, de fapt, Andrada Precup, adolescenta care a câștigat X Factor 2020. Are o poveste de viață impresionantă

Andreea Bisinicu 19.12.2020, 11:36
Cine este, de fapt, Andrada Precup, adolescenta care a câștigat X Factor 2020. Are o poveste de viață impresionantă

Cine este Andrada Precup, adolescenta care a câștigat X Factor 2020. Are o poveste de viață impresionantă, pe lângă o voce de înger. Cine este tânăra care le-a făcut juraților pielea de găină și a emoționat o țară întreagă, cu doar două note cântate. Talentul ei este ieșit din comun. Cât de mult poate transmite o fetiță care și-a pierdut lumina ochilor? Tot. Prin muzică.

Cine este Andrada Precup, adolescenta care a câștigat X Factor 2020

Cine este Andrada Precup, adolescenta care a câștigat X Factor 2020. A venit. A cântat. A câștigat. Andrada Precup ne-a îngenuncheat pe toți cu talentul ei muzical. Adolescenta de 17 ani din grupa lui Ștefan Bănică a câștigat X Factor 2020. O țară întreagă a votat-o pe Andrada Precup vineri seară, pe 18 decembrie 2020, în cadrul finalei X Factor 2020. Platoul de la X Factor s-a transformat în câmpul de bătălie a unei lupte strânse între Super 4, trupa lui Florin Ristei, Adrian Petrache, finalistul Loredanei, Sonia Mosca, favorita Deliei și Andrada Precup, asul din mâneca lui Ștefan Bănică. Mezina lui Bănică i-a lăsat pe toți în lacrimi cu interpretările ei excepționale.

Tânăra a cântat senzațional alături de Adrian Daminescu, invitatul special al lui Ștefan Bănică pentru gala finalei sezonului al nouălea. De asemenea, Andrada a avut de pregătit un moment solo iar apoi a fost acompaniată de mentorul ei într-un duet de poveste. Când tânăra cu voce de înger a început să cânte liniștea s-a așternut în sală și-n sufletul românilor de pretutindeni, care au ascultat-o cu sufletul la gură. Chiar dacă a mai participat și la alte emisiuni de talente, Andrada a simțit că X Factor va fi locul în care va da lovitura.

Andrada Precup a castigat inimile romanilor cu vocea ei extraordinara
Andrada Precup a castigat inimile romanilor cu vocea ei extraordinara

Ce mesaj i-a transmis Ștefan Bănică Andradei după ce a câștigat X Factor 2020

Andrada Precup este o adolescentă în vârstă de 17 ani din București care a cucerit inimile juraților încă de când a venit la preselecțiile show-ului. Minora a studiat muzica la Colegiului Național de Muzică George Enescu, iar de la primele note atinse în timpul interpretării Ștefan Bănică a fost sigur că ea va câștiga sezonul nouă X Factor și a avut încredere în ea suficient de mult cât să o ia sub aripa sa protectoare, ca mentor. Chiar dacă Andrada Precup s-a născut nevăzătoare, destinul a înzestrat-o cu o voce perfectă, capabilă de a alina până și cel mai îndurerat suflet.

În finala X Factor de vineri seara, Andrada Precup a ajuns la sufletele românilor interpretând melodia „Mama”, compusă chiar de mentorul ei, Ștefan Bănică. Florin Ristei, Răzvan Simion, Dani Oțil, Delia și Loredana au fost emționați până la lacrimi, iar mama adolescentei s-a ridicat în picioare, mândră fiind de fiica ei. Ștefan Bănică a postat un mesaj vineri noapte pe pagina lui oficială de Facebook în care o felicita pe eleva lui, după ce Andrada Precup a fost anunțată câștigătoarea X Factor 2020:

„Mă bucur tare mult pentru Andrada că este câștigătoarea X Factor România 2020! A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decât un premiu. E o confirmare a faptului că se poate, indiferent de greutăți. Performanța ei vocală, artistică și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională!??”, a scris Ștefan Bănică pe contul său oficial de Facebook.

Sursa foto – pagina oficială de facebook X Factor Romania

Urmăriți Impact.ro și pe