Ștefan Bănica Jr, declarație surprinzătoare despre fiul său cel mare. Ce a mărturisit artistul în timpul filmărilor pentru X Factor de la Antena 1

Iancu Andreea / 25.09.2020, 14:58
Ștefan Bănica Jr, declarație surprinzătoare despre fiul său cel mare. Ce a mărturisit artistul în timpul filmărilor pentru X Factor de la Antena 1

Celebrul artist a făcut o mărturisire neașteptată în cadrul emisiunii X Factor, a cărei ediție urmează să fie difuzată în această seară. Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit un secret despre el și fiul său cel mare, Radu Ștefan. Momentul a fost unul cu adevărat emoționant.

Ce a dezvăluit Ștefan Bănică Jr. despre fiul său cel mare

Pentru că a rămas impresionat de un cuplu mamă-fiică, ambele concurente la X Factor, Bănică Jr. nu a omis să facă o paralelă între el și fiul său în timpul emisiunii. În urmă un an, cei doi au urcat împreună pe scenă într-un concert la Sala Palatului, unde Radu Ștefan a avut ocazia să își demonstreze talentul. Deși mulți s-ar fi așteptat ca Ștefan Bănică Jr. să îl privilegieze pe tânărul aflat la primul său concert, artistul l-a considerat doar partenerul său de scenă.

”Pot să îți spun, ca părinte și copil care a cântat alături de tatăl, dar și de fiul lui, că senzația protectoare pe care tu o ai față de fiica ta nu te ajută întotdeauna. Taică-miu nu a avut chestia asta și îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că m-a ajutat enorm!

Pe scenă nu mai e copilul, ci partenerul meu! Lucrul acesta am vrut să îl simt și eu vizavi de fiul meu anul trecut, într-un concert la Sala Palatului și, cu tot instinctul patern, l-am lăsat să se descurce și sunt mândru de ceea ce a făcut”, a spus Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică Jr. și fiul său cel mare, Radu Ștefan, în concert la Sala Palatului
Ștefan Bănică Jr. și fiul său cel mare, Radu Ștefan, în concert la Sala Palatului

Radu Ștefan Bănică, îi calcă pe urme tatălui său

Și pentru că talentul se moștenește în familia Bănică, fiul cel mare al artistului nu cochetează doar cu muzica. El a intrat cu brio la UNATC, fiind printre primii studenți admiși, la secția de Actorie. Astfel, Radu Ștefan duce mai departe tradiția la a treia generație de artiști ai familiei.

“Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi!

Îi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrița Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii și adolescenți, unde Delia investește pasiune, răbdare și dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitări și tuturor tinerilor care au intrat anul ăsta la facultate! Și nu uitați că de voi depinde schimbarea mentalității în această țară!”, era mesajul plin de bucurie al artistului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI