Super 4 în finala X Factor 2020. Cine sunt cei 4 italieni în care Florin Ristei are atât de multă încredere

Daria Petrescu 18.12.2020, 13:19
Super 4 în finala X Factor 2020. Cine sunt cei 4 italieni în care Florin Ristei are atât de multă încredere

Super 4 este trupa de băieți pe care Florin Ristei a adus-o în finala X Factor. Vocile italienilor au reușit să cucerească publicul, dar și pe cei patru jurați de la Antena 1. Marea Finală X Factor va avea loc în această seară, iar artistul are mare încredere în băieții lui. Jurații au fost atât de impresionați, încât i-au trimis direct în etapa de bootcamp, cu patru de „DA”.

Super 4 în finala X Factor 2020, alături de alte voci extrem de bune

Băieții de la Super 4 sunt finaliști la X Factor, sezonul 9. Ei fac parte din grupa lui Florin Ristei și au reușit să cucerească publicul cu vocile lor, la audiții. Cine sunt cei 4 italieni în care Florin Ristei are atât de multă încredere

“Dacă în Semifinală s-ar fi votat tot de acasă, eu cred că ambele grupuri ajungeau în finală. Asta e clar. Am de ales între niște fete care s-au cunoscut acum 2-3 săptămâni și care au repetat de câteva ori împreună și care astă seară m-au spart.

Ați cântat senzațional, peste așteptările mele, peste ultima repetiție. (…) Celălalt grup pe care l-aș putea alege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie îmi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști”, a declarat Florin Ristei.

Aurelio Fierro jr face parte dintr-o familie de artiști

Salvatore Lampitelli Sabba este un artist cunoscut în Italia, mai ales că are multe piese lansate până în prezent.  De asemenea, Gregorio Rega are 33 de ani și este câștigător al premiului „All Together Now”.

„Ca să fiu sincer, mă regăsesc cu ușurință în definițiile de cântăreț și compozitor. Mi-am făcut școala direct pe teren, luptându-mă cu numeroasele dificultăți pe care le întâmpini atunci când nu ai timp de pierdut și trebuie să produci imediat ceva pe plan profesional”, scrie artistul pe pagina site-ului său.

Super 4 s-a antrenat alături de Raluka

Aurelio Fierro jr face parte dintr-o familie de artiști și la vârsta de 14 ani și-a început cariera ca multi-instrumentist și cântăreț.

Înainte de marea finală, care are loc vineri, 18 decembrie, Super 4 s-au antrenat alături de artista Raluka, cea alături de care vor avea un moment special în finala de vineri seara. Rămâne de văzut dacă aceștia vor avea noroc sau publicul va lua altă decizie.

„M-am bucurat foarte mult de propunerea aceasta, băieții sunt foarte, foarte talentați, eu îi ascultasem și m-a emoționat momentul lor din audiții.

Despre asta e muzica, despre emoție. I-am cunoscut la repetiții și inițial mi s-au părut puțin timizi, dar în momentul în care am început să cântăm s-a dezlănțuit totul. Abia aștept momentul din marea finală, se va dezlănțui tot talentul!”, a spus încrezătoare Raluka.

Cu cine se luptă Super 4 în marea finală

Sonia Mosca este una dintre concurentele care au ajuns în finala X Factor. Ea se află în echipa Deliei. Loredana Groza l-a adus în finală pe Adrian Petrache, iar Ștefan Bănică Jr. pariază pe Andrada Precup, tânăra nevăzătoare.

Urmăriți Impact.ro și pe