Cine va câștiga X Factor – care sunt marii favoriți ai anului 2020

Daria Petrescu 11.12.2020, 15:38
Cine va câștiga X Factor – care sunt marii favoriți ai anului 2020

Finala X Factor 2020 va avea loc pe 18 decembrie, iar lupta între concurenți este din ce în ce mai strânsă. Joi seara, 10 decembrie au avut loc penultimele dueluri, așa că jurații și-au putut alege preferații. Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei au pariat pentru concurenții lor, trimițând-ui direct în finală. Iată cine va câștiga X Factor și care sunt favoriții anului 2020.

Cine va câștiga X Factor

Joi seara,  la Antena 1, concurenţii din fiecare grupăs-au duelat,  iar mentorului lor i-a revenit sarcina de a alege un concurent care va părăsi competiţia. Duelurile reprezintă ultima etapă înainte de marea finală X Factor 2020, iar prima rundă a avut loc joi, 10 decembrie

Vineri, de la 20.30, cei doi rămaşi în fiecare grupă se vor revedea în marea confruntare, la finalul căreia doar un concurent din fiecare grupă va trece mai departe în marea finală, X Factor sezonul 9, care va avea lor vineri, 18 decembrie, de la 20.30, la Antena 1. Astfel că, rămâne de văzut cine va avea șansa la trofeu și marele premiu.

Ce s-a întâmplat la X Factor, în ediția de joi seara

În urma bootcamp-ului, Ștefan Bănică, Delia, Loredana și Florin Ristei și-au ales fiecare câte trei concurenți alături de care vor trece prin etapa Duelurilor. De altfel, întâlnirea de vneri seara, 11 decembrie, este ultima, înainte de finală.

În cazul echipelor, situația arată astfel:

Loredana: Iulian Selea, Adrian Petrache, Eden Loren

Delia: Alina Dincă, Kalon Rae, Sonia Mosca

Ștefan Bănică: Alexandra Sîrghi, Ioana Ardelean, Andrada Precup

Florin Ristei: Tiny Tigers, Ioana & Diana Conta, Super 4

În prima rundă a Duelurilor, concurenții din fiecare grupă s-au duelat, iar mentorului lor i-a revenit sarcina de a alege un concurent care părăsește competiția.

Aseară, echipa Loredanei a deschis seara cu un moment spectaculos, apreciat de colegul ei, Florin Ristei.

Adrian Petrache ar putea câștiga X Factor, fiind în topul preferințelor

Primul concurent care a interpretat a fost Iulian Selea. El a interpreta piesa lui Harry Styles, „Falling”, demonstrându-și încă o dată calitățile vocale.

„Pentru că a deschis concursul, are un plus, pentru că este destul de greu să stai în fața noastră și în fața colegilor. Știu, am trecut și eu prin batttle-ul ăsta. Cel mai dubios e să cânți și colegii să se uite stânga-dreapta. Te-ai descurcat foarte bine. E un moment de finală și mi se pare că ai ridicat deja ștacheta în echipa Loredanei. Baftă mai departe!, a comentat Florin Ristei.

Nepotul lui Florin Salam, printre favoriții sezonului 9

Adrian Petrache a urmat după Iulian Selea în etapa Duelurilor, în categoria băieților cu vârsta sub 24 de ani. Și el a cucerit publicul cu vocea lui. De astfel, se spune că el este cel care ar câștiga X Factor, în urma ultimelor pronosticuri. De asemenea, alt favorit din cadrul show-ului este Alina Dincă, din echipa Deliei.

„El e omul cu chitara. Chitara nu a dispărut din peisaj. Faptul cu vorbitul și cântatul este un plus pentru că el s-a pus în valoare.

El este un tip șarmant. Îți place chestia asta. Ăsta e un lucru bun – diversitate de spectacol – și, în același timp, poate fi riscant. Dar pot să aplaud lucrul ăsta și să îți spun că momentul este diferit, total diferit de celelalte”, a spus Ștefan Bănică.

 

Urmăriți Impact.ro și pe