Totul despre Silvia Mitrache, concurenta de la X Factor care a cucerit publicul instant

Mihai Roșoiu 20.11.2020, 21:08
Totul despre Silvia Mitrache, concurenta de la X Factor care a cucerit publicul instant

Noul sezon X Factor a scos la iveală un personaj mai puțin obișnuit, Silivia Mitrache. La 61 de ani, femeia a reușit să impresioneze juriul talent-show-ului difuzat de Antena 1. După apariția sa, toată lumea a dorit să afle totul despre Silvia Mitrache, concurenta de la X Factor, care a cucerit publicul și juriul emisiunii.

Totul despre Silvia Mitrache, concurenta de la X Factor care a cucerit publicul

Pentru cei patru jurați ai emisiunii de la Antena 1, apariția Silviei Mitrache a fost uluitoare. O femeie trecută binișor de prima tinerețe venită la XFactor într-o vestimentație mult prea îndrăzneață pentru vârsta sa. Inițial, Bănică, Delia, Loredana și Ristei au crezut că vor avea de-a face cu o concurentă, pentru care simpla apariție la TV însemna maximum. Numai că lucrurile nu au stat tocmai așa. Concurenta nu era doar o sexagenară excentrică, ci o femeie cu o voce superbă, cu o vitalitate de invidiat și mai ales cu o poveste de viață impresionantă.

Silvia Mitrache de la X Factor nu este străină de lumea showbizului autohton. Deși este stabilită în Italia de aproape trei decenii, Silvia Mitrache a fost cântăreață profesionistă. A cântat alături de cele mai importante nume din muzica românească înainte de Revoluția din decembrie 1989. Chiar ea a povestit că a evoluat pe scenele țării alături de Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru sau Angela Similea.

Totul despre Silvia Mitrache de la X Factor
Totul despre Silvia Mitrache de la X Factor

În comparație cu ilustrele sale partenere, Silvia Mitrache nu a devenit la fel de cunoscută pe plan național. Apoi, după schimbarea regimului, Silvia Mitrache de la X Factor a părăsit țara și s-a stabilit în Italia.

Trei de DA și o amintire cu Ștefan Bănică

Odată ajunsă pe scena X Factor, Silvia Mitrache și-a povestit episoade din viața sa, unul dintre acestea fiind legat de juratul Ștefan Bănică. Concurenta a povestit cum l-a cunoscut pe starul muzicii românești de astăzi. Silvia Mitrache ar fi cântat într-unul dintre localurile pe care Ștefan și părinții săi le frecventau în acele vremuri. Bănică nu  și-a amintit nimic despre concurenta XFactor, dar asta nu l-a oprit să i se alăture femeii în momentul prestației în cadrul show-ului de la Antena 1.

Jurații au aflat totul despre Silvia Mitrache de la X Factor și s-au bucurat să vadă că în afara poveștii sale de viață, concurenta are și o voce de invidiat. Pentru felul în care a cântat, Silvia Mitrache a primit 3 de „DA” din partea juraților emisiunii. Singurul care nu i-a acordat vot favorabil a fost Florin Ristei.

 

Urmăriți Impact.ro și pe