Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024? A acceptat să plece în marea aventură alături de Anca Țurcașiu

Emanuela Pană 18.03.2024, 16:03

Anca Țurcașiu se alătură celui mai recent sezon al emisiunii Asia Express, fiind însoțită de colega sa de breaslă și prietenă, Andreea Samson. Anca este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate și versatile actrițe din România, fiind deja un nume popular în industrie. Despre colega sa, Andreea, telespectatorii nu știu însă prea multe. Află, în continuare, cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024.  

Asia Express 2024: lista concurenților din sezonul 7 

Asia Express 2024, unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune din România, vine cu o modificare față de sezoanele trecute. Deși concurenții vor fi lăsați, în continuare, fără telefoane, fiind nevoiți să se descurce cu doar un dolar pe zi, în sezonul 7 ei vor avea de parcurs peste 7.000 de kilometri, fiind pentru prima dată când concursul se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus faţă de sezoanele precedente. 

O altă surpriză pentru fanii show-ului difuzat de Antena 1 o reprezintă lista completă a concurenților din sezonul 7 Asia Express – Drumul Zeilor. Aceasta este deschisă de Anca Ţurcaşu şi prietena ei, actriţa Andreea Samson, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, colega lui de adio, chef Nicolai Tand şi finul său, Sorin Brotnei (Akcent).  

Pe listă sunt prezenți și Betty Salam şi soţul ei, Cătălin Vişănescu, comedianţii Ioana State şi Mane Voicu, antreprenoarea Carmen Negoiţă şi sora ei, Andreea, Victor Slav şi iubita lui Selina, Adi Nartea şi Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu şi iubitul lui, Vlad Condurache. 

Citește și: Câți bani primesc vedetele ca să participe la Asia Express. Tarifele sunt colosale, un român de rând nu câștigă sumele astea niciodată (exclusiv)

Cine este Andreea Samson de la Asia Express 2024? 

Andreea Samson, în vârstă de 42 de ani, este originară din Brașov și și-a început studiile de teatru în orașul ei natal. Ulterior, s-a mutat în București, unde a urmat cursurile UNATC și a fost acceptată în clasa maestrului Gelu Colceag. Într-un interviu recent, ea a dezvăluit că pasiunea sa pentru teatru și film a început încă de la vârsta de 10 ani. 

Pe durata studiilor universitare, concurenta Asia Express 2024 a explorat toate aspectele actoriei, inclusiv improvizația, sub îndrumarea profesorului Vlad Massaci. Andreea Samson a terminat facultatea în 2005 și de atunci și-a construit rapid o carieră impresionantă. A colaborat cu regretatul regizor Cristian Nemescu la două producții distinse, premiate la Cannes. 

Totodată, partenera Ancăi Țurcașiu a dat viață numeroaselor personaje pe scenele teatrelor, în filme și în seriale de televiziune. Actrița a avut o apariție remarcabilă în ”Mondenii” și ”Atletico Textila”. De asemenea, a impresionat în diverse filme de succes, inclusiv în ”Pechinezul”, ”Lord”, ”California Dreamin’” și ”Marilena de la P7”. 

Vezi și: Concurentul de la Asia Express care pare să piardă lupta cu kilogramele. Cum a fost surprins de curând FOTO EXCLUSIV

Ce spun concurenții despre sezonul 7 Asia Express?  

Despre experienţa pregătită la Asia Express 2024, concurentul Mihai Găinuşă a declarat următoarele: ”Dacă fiecare om e dator să planteze un pom, să înalțe o casă și sa facă un copil, înseamnă că deja am rămas cu ceva timp liber. Așa că, în Asia Express, vreau să văd ce pomi au ei si cum arată casele lor pe dinăuntru. Să fiu totuși atent cu copiii, că mi-ajung doi.  

O să fie un prilej să le arăt mai tinerelor generații, că noi, cei din X, am crescut mai mult pe afară și am mâncat pe cartelă, deci suntem pregătiți de Jocurile Foamei și ale Somnului. Pe Oana mă bazez mult la interacțiunile sociale și la atenția pentru detalii, câteva dintre defectele mele. Și am un atuu major: pe Drumul Zeilor sunt însoțit de o fată de preot. Mulțumesc pentru alegere și, cum spune thailandezul: vaya con Dios!”. 

La rândul ei, Betty Salam, fiica lui Florin Salam, a declarat că ea și soțul ei, Cătălin Vișănescu, vor să își pună limitele la încercare în show-ul Asia Express – Drumul Zeilor.  

”Poate sunt primul concurent care vine în Asia Express și spune asta, dar în show-ul ăsta eu vreau să învăț să pierd. Cred că este foarte important în viață să știi să faci asta! În același timp este o oportunitate de a înfrunta fricile și de a descoperi noi puteri într-un mod palpitant.

Știu că nu este o competiţie uşor de dus şi renunţăm la confortul nostru de acasă, însă nu îmi pare rău! De asta am acceptat această propunere, fiindcă îmi voi pune la încercare limitele. Mă simt motivată să explorez lucruri noi, să înfrunt provocări și să construiesc amintiri puternice alături de soțul meu”, a explicat cântăreața. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...