EXCLUSIV

Câți bani primesc vedetele ca să participe la Asia Express. Tarifele sunt colosale, un român de rând nu câștigă sumele astea niciodată (exclusiv)

Mihnea Tălău 23.05.2023, 13:45
Câți bani primesc vedetele ca să participe la Asia Express. Tarifele sunt colosale, un român de rând nu câștigă sumele astea niciodată (exclusiv)

Vedete din România stau la ”coadă”, așteptându-și rândul chiar și câte doi ani pentru a participa la celebrele reality show-uri TV, conștiente fiind că, prin participare, le crește gradul de popularitate. Nu în ultimul rând și onorariul este unul mulțumitor.

Ccâți bani primesc vedetele participante la Asia Express

Fost concurent la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, ediția din 2015  de la PROTV, cântărețul Mihai Trăistariu a fost ofertat și de Antena 1, pentru „Asia Express”. El a dezvăluit pentru Playtech.ro, sumele pe care le încasează artiștii la aceste concursuri TV.

„La America Express nu m-au ofertat, la Asia Express m-au ofertat. Eu știu, de exemplu, când am fost în junglă, căci asta înseamnă peste tot, că te plătesc pentru fiecare ediție în care reziști să rămâi în competiție. Nu se oferă o sumă fixă, de la început. Ei zic că, dacă reziști 7 ediții iei 7 x 1.500 de euro, nu chiar câte 2.500 de euro pentru o ediție. Depinde cum se negociază și ce vedetă de calibru e.

Dacă îl iei pe Cătălin Botezatu, da, trebuie să îi dai 2.500 de euro pentru o emisiune. Dar dacă iei o vedetă mai micuță, gen Nicole Cherry, merge și cu 1.500 de euro. Așa e și la concursul „Splash! Vedete la apă”, pentru fiecare emisiune în care reziști. Deci, vedetele mari iau cam 2.500 de euro, pentru o emisiune, iar astea mai micuțe iau cam 1.500 de euro, pentru fiecare emisiune”, a declarat Trăistariu.

Cati bani castiga cameramanii de la Asia Express intr-o singura luna. Asa ii motiveaza cei de la Antena 1 sa plece în afara (exclusiv)

El a dat și câteva sfaturi vedetelor care se pregătesc pentru marea aventură de la „America Express”, în urma experienței sale de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

„Să fie cu toții pregătiți, pentru că probele sunt foarte grele, eu am rezistat doar 10 zile la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cea mai mare problemă pentru mine a fost mâncarea, trebuia să lupți pentru orice supliment, căci zilnic mâncai doar o lingură de fasole și o alta de orez. Trebuia să supraviețuiești cumva. De la înfometare, ne și certam adesea”, a mai spus artistul.

Vedetele pregătite pentru următoarea ediție America Expres

Și pregătirile sunt în toi. La startul următoarei ediții „America Express” (Antena 1), care îi va purta pe concurenți prin Columbia, Ecuador și Argentina, se află și nume grele din showbiz, precum Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...