Cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Acești nativi risipesc imediat toți banii pe care îi au

Andra Daoud 19.04.2022, 15:11
Cele mai cheltuitoare zodii din horoscop. Acești nativi risipesc imediat toți banii pe care îi au

Stilul de viață, cumpătarea sau, dimpotrivă, risipa, sunt influențate și de semnul zodiacal sub care ne-am născut, spun astrologii. Dacă unii nativi sunt cumpătați până la limita zgârceniei și au grijă la fiecare leu pe care îl cheltuiesc, alții nu se uită la bani și aruncă în stânga și în dreapta cu ei, atunci când îi au. Care sunt, deci, cele mai cheltuitoare zodii?

Cele mai cheltuitoare zodii din horoscop

Felul în care cheltuim banii are legătură și cu zodia care ne guvernează viața, sunt de părere astrologii. În timp ce unele zodii câștigă banii cu ușurință și îi risipesc la fel de repede, altele muncesc din greu pentru veniturile pe care le au și sunt cumpătate atunci când vine vorba despre cheltuieli. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, care sunt cele mai risipitoare zodii.

Berbec

Acești nativi au tendința de a cheltui impulsiv. Dau banii pe absolut orice, fie că au sau nu nevoie de lucrurile respective, iar acest obicei le aduce satisfacție.

Taur

Taurii cheltuiesc banii pentru a-și satisface plăcerile, în general. Investesc în lucruri de lux și vor tot ce este mai bun pentru ei.

Gemeni

Curiozitatea îi împinge pe Gemeni să cheltuiască. Ei dau banii cu un scop și se informează înainte de a face o investiție importantă.

Rac

Racii au tendința să economisească, iar atunci când cheltuie, banii au o direcție bine stabilită. Sunt zgârciți când vine vorba de ei, dar nu se uită la bani când e vorba despre cei dragi.

Leu

Leii sunt impulsivi când vine vorba de cumpărături și cheltuiesc mult pe haine și tot ce ține de imaginea lor. Nu pot apărea în lume altfel decât impecabili, iar acest lucru costă.

Zodia care face avere. Aceștia sunt cei mai norocoși nativi din horoscop. S-au născut să fie lideri
Cele mai cheltuitoare zodii

Fecioară

Acești nativi preferă să dea banii pe lucruri practice. Fac multe cumpărături pentru casă și nu își panifică economiile într-un mod detaliat.

Balanță

Nativii Balanță au dificultăți când vine vorba despre a lua decizii economice importante. Când vine vorba despre a investi în imaginea lor, în schimb, nu dau greș pentru că preocuparea lor este să arate bine.

Scorpion

Scorpionii nu prea spun pe ce dau banii. Sunt generoși, însă nu cer sfaturi în materie de economie. Cheltuie banii pe lucruri de bun gust.

Săgetător

Acești nativi nu vor să depindă de bani, așa că se pot descurca foarte bine și cu bani mulți, și cu puțini. Sunt foarte buni în a-și organiza bugetul.

Capricorn

Cea mai responsabilă zodie din punct de vedere financiar. Capricornii sunt strângători, însă dau banii pe lucruri de calitate chiar dacă sunt scumpe.

Vărsător

Nativii Vărsător fac cumpărături de la magazine locale și dau banii pe gardet-uri de ultimă generație. Visează la o lume în care banii să nu fie singura monedă.

Pești

Peștii nu sunt interesați de bani și uneori uită unde i-au pus. Boemi, visători și misterioși, cheltuie banii pe lucruri care le aduc bucurie și care îi interesează.

Urmăriți Impact.ro și pe