Ce vrea să facă Maria Constantin imediat după ce se căsătorește. Va fi o schimbare mare în viața ei

Stan Filon 09.05.2022, 11:09

Maria Constantin a spus ce vrea să facă imediat după nuntă! Artista se pregătește să se căsătorească din nou și speră că nunta cu numărul 3 să fie și ultima și să-și fi găsit, în sfârșit, fericirea. Semne bune sunt deja, deoarece cântăreața de muzică populară spune că este foarte liniștită în relația de cuplu, alături de Robert Stoica, tânărul care i-a furat inima în urmă cu ceva timp.

S-a aflat ce vrea să facă Maria Constantin imediat după ce se căsătorește

Așadar, bat clopote de nuntă în showbizz-ul românesc. Maria Constantin a fost cerută în căsătorie și a acceptat. Se va căsători cu Robert Stoica, însă data nu a fost stabilită încă. Se știe că fericitul eveniment va avea loc anul viitor, însă nu se știe exact când. Mireasa vrea însă ca petrecerea să aibă loc în aer liber, iar acest lucru este destul de greu de realizat, deoarece nu sunt foarte multe locații în București care să ofere acest serviciu.

Și da, nunta va avea loc în București, chiar dacă mulți se așteptau ca fericitul eveniment să aibă loc „acasă” la olteanca Maria Constantin. Vedeta muzicii populare a vrut ca evenimentul să fie unul restrâns, însă a descoperit că are foarte mulți prieteni, atât ea, cât și iubitul său, așa că acest lucru nu este posibil.

S-a aflat ce vrea sa faca Maria Constantin imediat dupa ce se casatoreste
S-a aflat ce vrea sa faca Maria Constantin imediat dupa ce se casatoreste

Nunta mare, cu mulți prieteni, ca în Oltenia

„Nunta va fi la anul, dar nu știm când, pentru că momentan nu am stabilit și vom stabili cu câteva luni înainte și va fi în cursul săptămânii, nu în weekend. Eu mi-aș fi dorit un eveniment restrâns, dar avem foarte mulți prieteni și e cam imposibil acest lucru. Eu sunt olteancă, iar acolo se fac nunți cu 500-600 de persoane, chiar și 1000”, a declarat recent vedeta.

Liniștea s-a așternut acum în viața Mariei Constantin, după o perioadă foarte agitată, cu două căsnicii eșuate, scandaluri și mai multe relații sortite eșecului, așa că frumoasa blondină este pregătită să devină din nou mămică. Și mama vedetei vrea să devină din nou bunică, însă, de data aceasta, de fetiță. Artista mai are un băiat în vârstă de 13 ani, din prima căsătorie, și a spus acum că vrea să rămână din nou însărcinată, însă după nuntă.

„Femeia și-a spus doleanțele. Eu îmi doresc încă un copil, dar important este ce vrea Dumnezeu, că aceste lucruri depind strict de El. Este bine-venit oricând, dar mai așteptăm totuși până facem nunta”, a mărturisit Maria, la Antena Stars.

Maria Constantin a vorbit și despre luna de miere, care va fi una atipică. Maria Constantin nu va pleca în vacanță alături doar de alesul inimii sale, Robert Stoica, ci și de mai mulți prieteni de familie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...