Irina Mohora e din nou mămică. Ce nume deosebit a ales pentru fetiţa ei

Ana Anitoiu, Dragos Ștefănescu 23.08.2021, 18:52

Irina Mohora e din nou mămică. Prezentatoarea de la TVR a născut o fetiță și a ales un nume deosebit pentru ea. Fiul ei, Zian, în vârstă de cinci ani, a făcut deja unele pregătiri pentru a-și primi sora acasă.

Irina Mohora, despre cum a primit fiul ei vestea că va avea o soră

În urmă cu câteva luni, Irina Mohora, în vârstă de 37 de ani, a povestit că a avut o sarcină ușoară și a dezzvăluit cum a reacționat fiul ei și al soțului ei, omul de afaceri Marius Badea, la vestea că va avea o soră.

”E o bucurie că în familia noastră va veni o fetiță. Cel mai entuziasmat e Zian, frățiorul ei. Are un comportament aparte, sunt topită după el, e absolut fascinant. Mereu mă întreabă și e extrem de nerăbdător să fie frate mai mare, mă uimește.

Sarcina aceasta a fost total diferită de cealaltă. Nu e grea. De data aceasta, în primele 3 luni am avut acele indispoziții specifice, grețuri, lipsa de energie, somnolența. Mie nu-mi plac dulciurile, dar singurul lucru cu care îmi trecea greața era ciocolata”, a spus Irina Mohora în primăvară, precizând că după primul trimestru a redevenit activă, mergând la înot, la plimbare și la joacă alături de fiul ei în parc.

Irina Mohora e din nou mamică. Ce nume deosebit a ales pentru fetita ei
Irina Mohora

Ce i-a pregătit fiul Irinei Mohora surioarei lui

De altfel, despre fiul ei, Irina Mohora a mai dezvăluit că s-a pregătit cu entuziasm pentru momentul în care sora lui va veni acasă. Băiatul a lucrat la câteva ”torturi Lego” pentru ea și a refuzat să își cumpere ceva fără să îi cumpere și fetiței.

”Am încercat și eu să citesc pe tot felul de site-uri, cum să abordez problema și într-o seară îi spuneam «știi, mami și tati, cum te-au dorit pe tine și-au mai dorit un copil și tu o să ai o surioară. Și el a zis, nu, surioara este în burtică pentru că eu mi-am dorit-o. Este uimitor, mă topește acest băiețel”, a mai spus Irina Mohora.

Ce nume a ales Irina Mohora pentru fiica ei

Irina Mohora a anunțat duminică nașterea fiicei ei. Vedeta de televiziune, care jucat în ”Secretul Mariei”, a publicat o fotografie în care apare fetița, iar toată lumea a remarcat că aceasta a venit pe lume cu foarte mut păr.

“Cât de minunată este viața acum că tu ai venit pe lume, Zara Elena” , a scris Irina Mohora în descrierea fotografiei, dezvăluind numele pe care l-a ales pentru fiica ei. ”Cred că e minunată. Zara mea”, a scris vedeta ulterior în descrierea altor fotografii în care apare ținându-și copila în brațe. Deschideți galeria foto de mai sus!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...