Ce trebuie să faci în ultima duminică din fiecare lună ca să atragi banii. Așa nu vei mai rămâne niciodată cu portofelul gol

Anca Manolica 01.09.2022, 15:33
Ce trebuie să faci în ultima duminică din fiecare lună ca să atragi banii. Așa nu vei mai rămâne niciodată cu portofelul gol

Toată lumea este îndrăgostită de bani și vrea să găsească căi și mijloace de a-i atrage spre ea. Banii au devenit la fel de importanți ca și respirația, deoarece este imposibil să supraviețuiești și să faci față nevoilor de bază fără ei. Iată un ritual pe care să îl faci în ultima duminică a fiecărei luni pentru a atrage finanțele de partea ta.

Cum să atragi banii printr-un ritual foarte simplu

Tânjim după o viață plină de prosperitate și, uneori, în ciuda tuturor eforturilor se întâmplă să nu reușim să ne atingem obiectivul propus. Muncim mai mult, luptăm mai mult, dar parcă banii se lasă așteptați. Dacă și ție ți se pare uneori că orice ai face nu reușești să atragi banii și norocul de partea ta, în rândurile de mai jos îți vom prezenta o metodă simplă de a atrage banii.

Aceasta are și un mic secret: este o practică ce trebuie făcută în ultima duminică a fiecărei luni, astfel îi vei spori eficiența. Cu ajutorul a doar câteva ingrediente pe care probabil le ai deja acasă, vei reuși să atragi prosperitatea în casa ta.

Cum atragi banii de partea ta
Cum atragi banii de partea ta

Trucul care sporește prosperitatea

Oamenii s-au folosit încă din cele mai vechi timpuri de ritualuri. Le-au folosit pentru a atrage banii, dragostea, succesul, sănătatea sau pentru a îndepărta duhurile rele. Și, într-adevăr, cine nu își dorește să aibă aibă mai mulți bani, pentru a duce o viață lipsită de griji? Iată un prim pas spre acest lucru.

De ce ai nevoie:

  • 1 pahar de apă
  • 1 lingură de sare grunjoasă
  • 1 cuarț roz

Cum trebuie să procedezi, pas cu pas:

Pune sarea în apă și amestecă bine, după care las-o să se dizolve, timp de cel puțin o oră. Adaugă apoi cuarțul roz și mai așteaptă încă 30 de minute. Când timpul a expirat, înmoaie-ți mâinile în apă și gândește-te la multe lucruri pozitive în ceea ce privește banii.

Puțini sunt cei care realizeză că gândirea pozitivă este una dintre cheile succesului. Suntem ceea ce gândim, iar ceea ce gândim atragem inevitabil în viața noastră. Așadar, cei care își impun anumite limite nu fac decât să își blocheze accesul la lucrurile mult dorite. Este important să ne setăm o gândire pozitivă și să învățăm să culegem roadele a ceea ce gândim.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...