Cum atragi banii în funcție de zodie. Secretul portofelului plin, dezvăluit de Lidia Fecioru

Iancu Andreea 03.04.2021, 18:01
Cum atragi banii în funcție de zodie. Secretul portofelului plin, dezvăluit de Lidia Fecioru

Fiecare dintre noi visează la o zi în care banii nu mai reprezintă o problemă. Dincolo de munca susținută și puțin noroc, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, modul cum atragi banii în funcție de zodie, ținând cont de un aspect extrem de simplu.

Care este secretul portofelului plin, dezvăluit de Lidia Fecioru

Banii reprezintă unul dintre aspectele care ne interesează constant în viață, iar mulți se străduiesc să afle secretul pentru a scăpa de grija obținerii lor. Cum atragi banii în viață a dezvăluit Lidia Fecioru, specialist în bioenergoterapie, în cadrul intervenției sale din emisiunea Adevăruri Ascunse, la Antena 3. Un detaliu neașteptat de care trebuie să ținem cont este legat de culoarea pe care ar trebui să o aibă portofelul. Deși pare că este un lucru banal, locul în care îți ții banii este extrem de important.

Alegerea culorii potrivite a portofelului este una pe care trebuie să o analizezi cu grijă atunci când îți dorești să atragi banii. Acest aspect poate fi obținut în funcție de numărul destinului sau de numărul personal, dar și ținând cont de zodie. Dacă alegi un portofel cu mai multe culori, asigură-te că acestea sunt perfect armonizate între ele. De asemenea, specialistul recomandă ca general valabilă nonculoarea negru pentru portofele. Un portofel negru va aduce armonia și energia pământului și constanță în fertilitate, fapt care se va reflecta în sumele de bani. Pentru finanțe generoase, poți opta pentru un portofel negru, însă ai grijă ca acesta să fie realizat din piele naturală, materialul cel mai potrivit pentru un portofel care atrage banii.

Află ce culoare trebuie să aibă portofelul tău pentru a atrage banii foto - Pexels
Află ce culoare trebuie să aibă portofelul tău pentru a atrage banii
foto – Pexels

Ce culoare trebuie să aibă portofelul, în funcție de zodie

În funcție de semnul zodiacal în care te afli, trebuie să îți alegi un portofel de o anumită culoare. Pentru ca în viața ta prezența banilor să nu mai reprezinte o problemă, ai grijă să respecți secretele indicate de specialistul Lidia Fecioru. Culorile pe care ar trebui să le alegi atunci când îți achiziționezi un portofel sau chiar îl faci cadou cuiva drag, sunt precizate, în funcție de zodie, în rândurile următoare.

 • BERBEC: galben, pal și verde
 • TAUR: turcuoaz și verde
 • GEMENI: violet, galben și gri
 • RAC: alb, albastru, argintiu
 • LEU: roșu, megru, auriu și portocaliu
 • FECIOARĂ: alb, albastru, violet și smarald
 • BALANȚĂ: toate culorile elementului apă
 • SCORPION: burgund, galben și zmeuriu
 • SĂGETĂTOR: toate nuanțele de albastru
 • CAPRICORN: tonuri întunecate de gri și verde
 • VĂRSĂTOR: albastru și alb
 • PEȘTI: toate nuanțele de violet și albastru pal
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...