Ce trebuie să faci ca să te înscrii în AUR. Condițiile anunțate de George Simion

Mihai Roșoiu 13.12.2020, 07:50
Ce trebuie să faci ca să te înscrii în AUR. Condițiile anunțate de George Simion

Alianța pentru Unirea Românilor este partidul momentului în România. Cele 9 procente adunate la ultimele alegeri parlamentare au transformat partidul într-un adevărat magnet pentru români, care vor să devină peste noapte membri în AUR. Înainte de acest pas e bine să știi ce trebuie să faci ca să te înscrii în AUR. Condițiile anunțate de George Simion sunt publice și trebuie îndeplinite de fiecare aspirant.

George Simion a anunțat ce trebuie să faci ca să te înscrii în AUR

Aproximativ 20.000 de români și-au arătat intenția de a îngroșa râdurile partidului-surpriză din Parlamentul României. Imediat după anunțarea rezultatelor alegerilor din 6 decembrie, interesul pentru formațiunea politică naționalistă a crescut ca prin minune. Reprezentanții AUR au transmis că au primit 15.000 de cereri de înscriere doar într-o zi. Au urmat alte 3000 în următoarea perioadă.

Aceiași oficiali ai partidului au transmis că doar câteva sute dintre cererile trimise au fost aprobate. Pentru restul oamenilor care vor să fie membri AUR urmează o perioadă de testare. Da, ați înțeles bine. Persoanele care aspiră la un carnet de membru trebuie să-i convingă pe lideri că merită. Nu vă închipuiți că testul este ușor. Unul dintre președinți, George Simion, a anunțat cum poți deveni unul dintre cei care sunt înregimentați de AUR.

Ce trebuie să faci ca sa te inscrii in AUR
Ce trebuie să faci ca sa te inscrii in AUR

Interviu cu liderii de partid

Mai marii partidului spun că fiecare persoană care dorește să vină alături de ei trebuie să treacă printr-un interviu. Un interviu în care omul respectiv va fi analizat de șefi. Liderii trebuie să știe precis dacă „aspirantul” ideal e coerent, dacă știe unde a intrat, dacă luptă pentru țară, nu pentru propria persoană sau înavuțire. Există o analiză și asupra istoricului politic, iar traseștii nu ar avea mari șanse.

 

Doar după ce canidații vor demonstra că au însușirile necesare unui viitor membru AUR vor fi primiți în partidul momentului în România. În caz contrar, cererea le va fi respinsă.

Cotizație modică pentru partid

Cei care vor fi membri ai partidului Alianța pentru Unirea Românilor trebuie să știe că vor fi nevoiți să plătească o cotizație lunară. Așa cum se întâmplă și la celelalte formațiuni politice din țară, membrii trebuie să scoată din buzunar o anumită sumă. La AUR, cotizația a fost stabilită de 47  de lei lunar.

După ce ai aflat care este suma pe care trebuie să o cedezi partidului și ce trebuie să faci ca să te înscrii în AUR, mai ai un pas. Ultimele condiții pe care trebuie să le îndeplinească aspirantul sunt: să nu fi fost condamnat pentru infracțiuni și să fi făcut închisoare; să nu aibă interdicție judecătorească definitivă privind exercitarea drepturilor politice sau cetățenești; să nu fi avut legături cu Securitatea  în prezent; să nu fie informator sau colaborator al vreunui serviciu de informații.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI