Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcția de premier, face acuzații grave: „Așa-zisa pandemie este o fraudă de proporții gigantice”

Ana Anitoiu 10.12.2020, 14:58
Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcția de premier, face acuzații grave: „Așa-zisa pandemie este o fraudă de proporții gigantice”

Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcția de premier, face acuzații grave. El susține, între altele, că pandemia de coronavirus este, de fapt, o fraudă de proporții gigantice. Scopul acesteia ar fi să instaureze frica la nivel mondial, iar obiectivul final ar fi controlul total al omenirii.

Premierul propus de AUR, Călin Georgescu: ”La primul steag fals ridicat, mulțimea a cedat”

În urmă cu câteva luni, Călin Georgescu a acordat un interviu pentru jurnalistul Mădălin Ionescu, în care și-a prezentat câteva dintre aceste puncte de vedere pe care le are. Ideile sale au fost împărtășite ulterior și de actualii lideri ai Alianței pentru Unirea Românilor, marea surpriză de la alegerile parlamentare ce au avut loc pe 6 decembrie.

”Imaginea acestei omeniri care a îngenuncheat rapid produce fiori, sincer vorbind. La primul steag fals ridicat, mulțimea a cedat, s-a predat și a renunțat la libertate. (…) Piesa de rezistență se numește frică iar această așa-zisă pandemie este o fraudă de proporții gigantice care este întreținută de media care lucrează împreună cu guvernul pentru a instaura și a promova frica. Punct”, a spus Călin Georgescu.

Premierul propus de AUR: ”Sănătatea se bazează pe libertate”

De asemenea, Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcția de premier, susține că nu există pericolul COVID-19 de care se teme lumea. De fapt, din punctul lui de vedere, totul este o strategie pentru a determina oamenii să renunțe singuri la libertatea lor. În plus, după cum crede el, sănătatea se bazează pe libertate.

”În momentul în care nu ești liber, nu poți fi sănătos. Astăzi este un haos în care omenirea a căzut într-o corectitudine politică permanentă și într-un relativism moral. Totul în această lume înseamnă energie și informație, vibrație și frecvență. Poți să menții oamenii în control prin frică, iar frica se propagă atunci când aveți un dușman. A fost dușmanul Afganistan, au fost armele așa-zis nucleare din Irak, a fost Iran, virusul COVID – toate FALSURI!”, a spus Călin Georgescu.

Calin Georgescu, propunerea AUR pentru functia de premier, face acuzatii grave: Asa-zisa pandemie este o frauda de proportii gigantice
Calin Georgescu

Călin Georgescu: 5G înseamnă controlul total

Premierul propus de AUR a mai spus că o mască nu poate proteja mai bine decât sistemul imunitar. El a adăugat că următorul pas după tot acest haos este implementarea tehnologiei 5G. Aceasta ar urma să însemne control total, prin vibrație și informație. Cine trebuie să controleze totul? Inteligența artificială și paraziții. Așa crede cel care a fost propus prim-ministru al României.

”Acest virus poate să fie cel mult o gripă mai puternică. Un virus nu poate să sară la un metru și jumătate. În al doilea rând, aceste măști ce pot să protejeze? Când porți această mască inspiri dioxidul de carbon pe care tu-l expiri. Asta poate să dăuneze tuturor. Controlul și observația totală, bombardarea cu acest 5G. Asta e o dramă totală, înseamnă controlul total prin vibrație și informație și ulterior vaccinare obligatorie”, a mai spus Călin Georgescu.

Cine este Călin Georgescu, propunerea AUR pentru funcția de premier

Călin Georgescu este născut la București, are vârsta de 58 de ani, și este expert internațional în dezvoltare durabilă. Potrivit biografiei sale, și-a făcut studiile în Statele Unite ale Americii, a fost Raportor special al ONU pentru deșeuri toxice și este membru al Clubului de la Roma – a fost și președinte pentru Europa.

În plus, Călin Georgescu a coordonat proiectul Guvernului României de Strategie Națională pentru Dezvoltare Durabilă în 1999 și 2008, iar între anii 2010 și 2013 a fost director executiv al Centrului Național pentru Dezvoltare Durabilă. Mai multe detalii, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...