Diana Șoșoacă de la AUR, ceartă fără precedent cu un reprezentant UDMR. Totul, de față cu Mihai Gâdea

Cristian Cojocaru 12.12.2020, 09:22
Diana Șoșoacă de la AUR, ceartă fără precedent cu un reprezentant UDMR. Totul, de față cu Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a asistat la o ceartă fără precedent în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” pe care acesta o prezintă. Scandalul a constat în atacuri, jigniri și remarci xenofobe între Diana Șoșoacă de la AUR și un reprezentat al UDMR, Szabo Odon.

Ceartă între Szabo Odon și Diana Șoșoacă de la AUR, de față cu Mihai Gâdea

La emisiunea ”Sinteza zilei” la care a fost invitată Diana Șoșoacă de la AUR  dar și Szabo Odon, reprezentat UDMR, prin intermediul aplicației Skype, lucrurile nu au decurs tocmai în termeni civici atunci când aceștia au început scandalul. Ipoteza ca Szabó Ödön să devină ministrul Tineretului și Sportului în viitorul Guvern de coaliție nu i-a picat tocmai bine reprezentantei de la AUR.

Ba mai mult, Șoșoacă și-a arătat nemulțumirea spunându-i reprezentantului UDMR că „(…) Nu vă identificați cu nația română”. Aceasta apreciază că în acea funcție ar trebui numit Florin Colgeac, un profesor de matematică și doctor în economie. Odon nu s-a lăsat mai prejos și i-a reamintit avocatei Șoșoacă faptul că reprezentantul AUR din Bihor care a fost ales deputat a fost condamnat penal.

„Ați apărut în poze cu acest Mihai Lasca, condamnat penal pentru loviri și ultraj, și pentru trafic de persoane”, a spus Odon.

”Unde erați de 1 Decembrie, de ce nu erați în horă la Alba Iulia, ca niște buni cetățeni români” - Diana Șoșoacă
Diana Sosoaca este una dintre cele mai cunoscute figuri din AUR

Ofensele curg lanț

Vizibil iritată, reprezentanta AUR i-a răspuns lui  Odon că Mihai Lasca nu are o condamnare definitivă, precum și faptul că deputatul de etnie maghiară nu înțelege termenii juridici. Pentru că avocata nu l-a lăsat să-și susțină argumentele referitoare la cele amintite anterior, Odon i-a replicat Dianei Șoșoacă:

”Doamna avocat, sunteți o țață la televizor. O țață de la piață sunteți(…) Doamna avocat, închideți ochii și mai ieșiți din film”.

Senatorul ales de pe listele AUR, și-a câștigat notorietatea în urma unor afirmații controversate dar și pe baza scandalurilor în care aceasta a fost implicată. Cunoscut militant și împotriva măsurilor anti-Covid-19 impuse de către autorități, fiind și cea care a afirmat că va dezgropa morții de coronavirus pentru că medicii refuză să îi autopsieze pentru a nu se afla că această pandemie este o minciună.

Astfel, pe baza istoricului său dar și a faptului că reprezentantul UDMR a reușit să o irite, Diana Șoșoacă i-a răspuns:

”N-aveți bun simț. (…) Poate mă apuc eu să vorbesc în machedonește să vă arăt ce înseamnă să ai bun simț… Unde erați de 1 Decembrie, de ce nu erați în horă la Alba Iulia, ca niște buni cetățeni români?”, a mai spus printre altele reprezentanta AUR, potrivit playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe