Ce semnificație ascund florile primite pe 1 și 8 martie. Lalelele sunt un semn de iubire sinceră, ce sugerează orhideele

Anca Manolica 02.03.2023, 18:49
Ce semnificație ascund florile primite pe 1 și 8 martie. Lalelele sunt un semn de iubire sinceră, ce sugerează orhideele

Un buchet de flori oferit în luna martie va fi întotdeauna cadou frumos pentru femei. Cu toate acestea, nu ar trebui cumpărat imediat primul buchet care apare în cale. Fiecare bărbat ar trebui să caute acele flori speciale prin care să aducă bucurie persoanei dragi, dar prin care să exprime și ceea ce dorește să transmită, mai exact. Descoperă, în rândurile de mai jos, ce semnificație ascund florile lunii martie.

Ce flori să oferi de 1 și 8 martie

Poate părea un clișeu, dar florile sunt o întotdeauna o alegere perfectă atunci când dorești să surprinzi o femeie. Fie că vorbim de admiratorii și fanii timizi care vor să își arate trăirile, fie de soții care doresc să își arate dragostea și aprecierea față de jumătatea lor. Iată, așadar, ce flori ar fi indicat să dăruiești în aceste zile.

Trandafiri roșii 

Un simbol etern al dragostei și pasiunii, aceste flori pot fi oferite în tot timpul anului.

Trandafiri albi

Semnifică iubirea pură și sunt ideali de dăruit persoanei iubite, mai ales la începutul unei relații.

Orhideea

Elegantă și senzuală, bărbații ce oferă această floare transmit admirație, respect, dar și iubire, fiind potrivite pentru mame sau soacre.

Ce semnificație ascund florile primite pe 1 și 8 martie
Ce semnificație ascund florile primite pe 1 și 8 martie

Lalele

Probabil că nu există o floare mai emblematică pentru primăvară decât superba lalea. Acestea surprind întotdeauna prin coloritul lor deosebit și cu diferite semnificații, fiind asociate cu dragostea perfectă. Cele mov transmit loialitate, lalelele albe transmit un mesaj de iertare, iar lalelele galbene transmit un mesaj de bucurie.

Crini

Crinii reprezintă inocența și puritatea sentimentelor, fiind ideali pentru mame, deoarece simbolizează acel amestec perfect de forță, perseverență și onestitate pe care acestea îl adăpostesc la interior.

Narcise

Prezente doar pentru o perioadă scurtă de timp la începutul primăverii, acestea sunt un adevărat deliciu pentru ochi. Astfel, pot reprezenta cadou fantastic fiindcă simbolizează aprecierea față de persoana căreia îi sunt oferite.

Freziile

au un parfum aparte și simbolizează prietenia. Cele galbene semnifică înțelepciune, iar cele albe arată o iubire la început de drum. Florile de culoare mov reprezintă eleganța unei femei.

Iasomie

Jasmine înseamnă dar de la Dumnezeu și este un nume care se potrivește foarte bine. Aceste flori foarte frumoase și parfumate sunt rezistente și ideale pentru cadoul de primăvară.

Citește și: Idei de cadouri de 8 Martie. Ce daruri poți oferi de Ziua Femeii

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...