Ce se va întâmpla cu Donald Trump în această seară. A fost făcut anunțul oficial

Andreea Bisinicu 06.10.2020, 12:49
Ce se va întâmpla cu Donald Trump în această seară. A fost făcut anunțul oficial

Vești bune pentru președintele Statelor Unite ale Americii! Donald Trump a spus că se simte bine și este gata să-și reia activitățile de lider al poporului american. Deși nu s-a vindecat complet de COVID-19, șeful statului american s-a întors acasă.

Donald Trump a fost externat din spital, deși nu s-a vindecat de COVID-19

Donald Trump a fost externat în această dimineață la ora 1.30, ora României, după trei zile de spitalizare. Președintele Statelor Unite ale Americii a ieșit pe picioarele lui din clădire și a urcat în elicopterul prezidențial, care l-a dus la Casa Albă. A purtat mască pe față tot timpul.

„Am învăţat atât de multe despre coronavirus. Şi un lucru e sigur: nu-l lăsaţi să vă domine! Nu vă temeţi de el! Îl veţi învinge. Avem cele mai bune echipamente medicale, avem cele mai bune medicamente, toate dezvoltate recent, şi îl veţi învinge. Am mers la spital şi nu mă simţeam prea bine. Apoi, acum două zile puteam să şi plec. Acum două zile mă simţeam grozav, mai bine decât m-am simţit după multă vreme. Am mai spus-o, mai bine ca acum 20 de ani”, a declarat Trump, înainte de a fi externat din spital.

Ce se va întâmpla cu Donald Trump în această seară. A fost făcut anunțul oficial
Ce se va întâmpla cu Donald Trump în această seară. A fost făcut anunțul oficial

Trump sfătuiește americanii să nu se teamă de coronavirus

Șeful de stat american abia aștepta să se întoarcă la Casa Albă. În balconul reședintei sale, Trump și-a scos masca, pentru ca fotoreporterii și cameramanii să aibă imagini bune cu el. A pus masca în buzunar și așa a intrat în clădire, deși, oficial, încă este bolnav de COVID-19.

„Avem cea mai măreaţă ţară din lume. Ne întoarcem la treabă. Eu voi fi în faţă. Ca lider al vostru trebuia s-o fac. Ştiam că există acest pericol, dar a trebuit s-o fac. Există un risc, un pericol, dar asta este OK. Acum mă simt mai bine. Poate sunt imun, nu ştiu. Dar nu-l lăsaţi să vă domine vieţile. Ieşiţi! Aveţi grijă! Avem cele mai bune medicamente din lume. Toate obţinute în scurt timp. Şi sunt toate pe cale să fie aprobate, iar vaccinurile vor veni din clipă în clipă”, a spus Donald Trump, conform Digi24

Președintele american Donald Trump va rămâne la reședința sa personală cât timp este tratat pentru virus, spun surse citate de NBC. Președintele va fi îngrijit departe de aripa de Vest, unde se află birourile prezidențiale. Nu se știe cât de mare este focarul de COVID de la Casa Albă și nu este clar nici cât de gravă este forma pe care a făcut-o liderul american.

Urmăriți Impact.ro și pe