De ce s-ar fi infectat Donald Trump cu Covid. Teroriile conspirației din America

Stan Filon 03.10.2020, 15:50
De ce s-ar fi infectat Donald Trump cu Covid. Teroriile conspirației din America

Teoria conspirației este la ea acasă în Statele Unite ale Americii, mai ales zilele acestea, după anunțul făcut de președintele Donald Trump, care a spus că s-a infectat cu noul virus. La fel a făcut a făcut și soția sa. Se pare că cei doi s-au infectat cu coronavirus chiar la bordul Air Force One, avionul prezidențial.

Teoriile conspirației au cuprins SUA după ce Donald Trump a anunțat că are coronavirus

Președintele Americii, Donald Trump și Prima Doamnă se pare că s-au infectat cu coronavirus în timpul ultimei călătorii făcute cu avionul prezidențial în care au stat destul de apropiați de consiliera prezidențială Hope Hicks, care a fost prima diagnosticată cu teribilul virus.

Donald Trump și Melania Trump au anunțat că s-au testat și ei imediat după ce s-aaflat că Hope Hicks are coronavirus, iar rezultatele i-au lăsat cu gura căscată. Au și ei coronavirus. După ce șeful statului a făcut anunțul pe o rețea de socializare, americanii au început cu teorii care mai de care.

Teoriile conspiratiei au cuprins SUA, dupa ce Donald Trump a anuntat ca are coronavirus
Teoriile conspiratiei au cuprins SUA, dupa ce Donald Trump a anuntat ca are coronavirus

Unii spun că de fapt Donald Trump a anunțat codificat faptul că Hilary Clinton va fi arestată

Adepții QAnon, o teorie a conspirației foarte populară printre americanii de dreapta, au umplt internetul cu mesaje prin care au încercat să descifreze mesajul exact al președintelui american, care a spus. ”Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ (TOGETHER)!”. Adepții QAnon, care s-au refugiat pe aplicația de socializare Parler, după ce au fost expulzați de pe toate celelalte platforme, au spus nici mai mult, nici mai puțin, de faptul că președintele încearcă de fapt să ascundă arestarea lui Hillary Clinton.

Aceștia au înțeles, de fapt, din mesajul ”codificat” al președintelui că urmează arestarea înaltului demnitar, după ce au citit ”SĂ O LUĂM” (TO GET HER)”, așadar au aplaudat anunțul făcut de Donald Trump.

Susținătorii stângii americane sunt convinși că anunțul este parte dintr-un complot al președintelui de a recupera terenul electoral pierdut, în condițiile în care sondajele continuă să îl indice în fruntea cursei pentru conducerea Statelor Unite pe candidatul Partidului Democrat, Joe Biden. Acestea sunt doar două dintre teoriile conspirației care au început să circule pe canalele de socializare în momentele imediat următoare ale anunțului făcut de liderul american că a fost testat pozitiv.

Urmăriți Impact.ro și pe