Ce se întâmplă sub pătură, de fapt, la Survivor România 2021. Un concurent a dezvăluit tot: „Ne cuplăm câte trei”

Ioana Bucur 01.04.2021, 12:26
Ce se întâmplă sub pătură, de fapt, la Survivor România 2021. Un concurent a dezvăluit tot: „Ne cuplăm câte trei”

Sunt relațiile construite în Republica Domnicană mai puternice decât lasă participanții să se vadă la TV? Un concurent a dezvăluit tot ce se întâmplă sub pătură, de fapt, la Survivor România 2021.

Ce se întâmplă sub pătură, de fapt, la Survivor România 2021

Printre certuri, probe, foame, frig, oboseală și stres își face loc și dragostea, se pare. În timp ce unii și-au asumat relațiile înfiripate pe plajele din Republica Dominicană, alții nu și-au recunoscut niciodată, public, sentimentele pentru colegii sau colegele de competiție, cu toate că unele imagini nu au mai avut nevoie de nicio explicație. Un concurent a dezvăluit ce se întâmplă sub pătură, de fapt, la Survivor România 2021.

Andrei Ciobanu fost printre primii care au acceptat provocarea de la Kanal D, participând la primul sezon al show-ului. După atâta timp, fostul concurent a decis că este momentul să rupă tăcerea și să explice ce se petrecea în timpul nopților friguroase.

„Trebuie să recunosc că mă abțin cu greu la unele chestii, să nu fiu răutăcios. Citez: unele fete au preferat să doarmă cu anumiți băieți de care lor le-a plăcut și s-au format unele idile deși ele au bărbați sau ei, femei acasă. Șoc, șoc, șoc…Băi fraților, voi nu vă puteți da seama cât de greu este acolo. Și nu vă puteți da seama că show-ul a început în luna ianuarie. În ianuarie, februarie și chiar jumătatea lui martie, este tot iarnă, ca și la noi. Doar că iată cum se întâmplă iarna în Republica Domnicană: ziua este cald, între 28 și 30 de grade dar seara este foarte frig.

Băi fraților, muream de frig! Noi aveam o păturică foarte subțire, tremuram, ne îmbărcam cu toate hainele pe care le aveam și alea foarte puține. Și de asta ne cuplam doi câte doi sau poate câte trei, să punem trei pături una peste alta să ne fie un pic cald. Și clar, dormi unul lângă altul”, a explicat Andrei, într-un vlog.

Doar că trecutul pare să îl contrazică, având în vedere că și el a trăit o frumoasă poveste de iubire la Survivor România, cu coechipiera sa, Karina. Cei care au urmărit primul sezon își aduc aminte, probabil, că cei doi au dormit aproape în fiecare noapte împreună și chiar și-au continuat idila și în România.

Ce se întâmplă sub pătură, de fapt, la Survivor România 2021
Ce fac concurenții în nopțile friguroase din Republica Dominicană

Artistul căsătorit, acuzat că a avut o aventură la Survivor

În centrul unui scandal cu iz de amantlâc a fost și Sonny Flame. În timpul competiției, unii concurenți au început să vorbească despre o idilă între el și o altă Faimoasă, Elena Ionescu. Cel care a aruncat „bomba” a fost Ghiță Balmuș: „Elena a îndepărtat-o pe Asiana în momentul în care Sonny Flame a intrat în competiție. În momentul în care Sonny a venit, Elena a stat cu Sonny non-stop pe plajă, non-stop sub pătură, non-stop cu cana în mână. Două persoane una lângă cealaltă”.

Acuzațiile au ajuns până la urechile soției lui Sonny Flame, superba Lena Preda. Basarabeanca nu s-a lăsat impresionată de bârfe, susținând, la acea vreme, că era vorba despre o simplă răzbunare a concurentului.

„De la Ghiță mă aștept la orice. Nici nu vreau să iau în considerare ceea ce spune. E o răutate. Eu știu ce am acasă. Știu de ce s-a dus acolo. Noi de acasă, de când ne uitam la Survivor, o admiram pe Elena. Spuneam că are o tărie de caracter foarte bună, cum suportă toate răutățile. El s-a dus acolo cu o părere bună despre ea. Chestia a fost reciprocă, dar de aici până la o relație… Se pare că Ghiță își ține promisiunea față de Grațiela și se răzbună. Indiferent dacă își calcă pe caracter”, a mărturisit soția lui Sonny Flame.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...