Prin ce a trecut Alexandra Stan la Survivor. Cântăreața a dezvăluit coșmarul trăit. Fanii nu și-au închipuit asta

Ioana Bucur, Mihai Cheleș 29.03.2021, 10:21

Prin ce a trecut Alexandra Stan la Survivor. Experiența din Republica Dominicană a fost una extrem de dificilă pentru artistă, dar nimeni nu și-ar fi putut închipui ce traume cumplite i-a întipărit în suflet. Cântăreața a recunoscut, într-un final, coșmarul trăit în competiție.

Prin ce a trecut Alexandra Stan la Survivor. „Nu pot să trec prin asta încă o dată! Nu pot să trec prin asta, Moro, înțelege! Eu am trecut prin chestia asta! O să o iau razna, deci, jur, nu mai pot!”

A fost momentul în care a fost pusă față în față cu cel mai dureros episod din viața ei. Scenele în care Alexandra Stan plângea disperată în brațele colegului său de echipă, Cătălin Moroșanu, implorând să nu fie obligată să participe la o probă au fost greu de privit pentru susținătorii artistei din România, însă nimeni nu și-ar fi putut închipui ce era, de fapt, în sufletul ei. Abia acum s-a aflat prin ce a trecut Alexandra Stan la Survivor.

Artista s-a ținut de promisiune și a povestit care a fost adevărul trăit de ea în competiția din Republica Dominicană. Nu a mers acolo ca să își depășească limitele, ci ca să și le descopere. A simțit lipsa mâncării, la fel ca ceilalți concurenți, însă viața în junglă nu a fost chiar atât de dificilă. A trecut, însă, prin momente extrem de grele, totul culminând cu plecarea ei din concurs, în lacrimi, după ce medicii i-au spus că nu va mai putea continua nici din punct de vedere fizic, nici psihic.

„Am avut probleme de sănătate, eu am un singur rinichi și, la un moment dat, începusem să mă umflu destul de tare, rețineam apa, am avut probleme și cu stomacul și am fost de două ori la spital. Am avut și un dereglaj hormonal, însă problemele s-au rezolvat”, a explicat Alexandra Stan, pentru Click.

Prin ce a trecut Alexandra Stan la Survivor
Alexandra Stan, la Survivor

„Mâncătorie”

Nu este niciun secret că în echipa Faimoșilor, pacea este un concept inexistent, unii concurenții fiind acuzați că fac jocuri de culise și „ajută” la eliminarea celor pe care îi consideră un pericol în fața marelui premiu. Alexandra Stan a recunoscut că unii încearcă să se victimizeze, să pară ceea ce nu sunt și că atmosfera din echipă poate fi descrisă într-un singur cuvânt: „mâncătorie”.

„Nu am fost victimă, consider că unele persoane au încercat să se victimizeze foarte mult. Într-adevar este , fiecare încearcă să își păstreze locul cât mai mult și încearcă să se impună. Unii dintre cei din echipa mea au fost și sunt falși, încearcă în fața camerei să pară altceva decât ceea ce sunt. Eu am fost sinceră de la început, am spus în față ce aveam de spus și suțin și acum. Am fost eu însămi și nu mă consider o victimă, dar cred că am fost nedreptățită în anumite momente. Dar până la urmă este „Survivor”, nu trebuia să aibă nimeni răbdare cu mine să mă adaptez condițiilor. Le-am recunoscut colegilor mei că sunt slabă pe trasee. Am fost asumată și le-am spus că, dacă ei consideră că trebuie să plec, o să plec”, a mai spus artista, pentru aceeași sursă.

Adevărul a ieșit la lumină. Prin ce a trecut Alexandra Stan la Survivor. Proba care i-a dezgropat o traumă pe care încearcă să o depășească de aproape opt ani

De departe, cel mai greu moment trăit de Alexandra Stan la Survivor a fost proba în care trebuia să le lupte „față în față” cu Marilena. În acea clipă, artista a retrăit un episod cumplit din trecutul său: loviturile primite de la bărbatul care îi era manager și…iubit.

„Un moment greu a fost când a trebuit să mă lupt față în față cu Marilena și am retrăit momentul violenței prin care am trecut acum câțiva ani. Acum era în fața camerelor și mă vedea toata țara și a fost foarte greu. Îmi imaginam că o să vadă mama prin ce am trecut cu Marcel Prodan, că o să mă vadă suferind”, a dezvăluit Alexandra Stan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...