Sony Flame, un norocos cu aşa soţie. Imaginile cu Lena Preda fac înconjurul ţării

Ioana Bucur, Alexandra Chiric 30.03.2021, 16:08

Sony Flame este un norocos cu așa soție. Lena Preda este comparată de multe ori superba Mădălina Ghenea. Este pasionată de fitness, makeup, iar fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale fac furori printre internauți.

Sony Flame, un norocos cu aşa soţie

Sony Flame, pe numele său din buletin, Mihai Răzvan Preda, este chiar un bărbat norocos, invidiat de mulți. Nu vorbim despre cariera sa sau corpul sculptat perfect la sală ci despre femeia care i-a furat inima. Soția artistului, Lena Preda, face furori în mediul online cu fotografiile pe care le postează. Bruneta este pasionată de fitness, iar asta se vede din plin. Născută în Republica Moldova, tânăra a fost comparată de cei care îi urmăresc activitatea în online cu o româncă celebră, Mădălina Ghenea, spunându-se că este varianta „mai îndrăzneață” a actriței.

Artistul, acuzat că și-a înșelat soția în timpul participării la Survivor

Sony Flame se numără printre vedetele care au acceptat provocarea din Republica Dominicană. În timpul competiției, gurile rele au început să vorbească despre o posibilă idilă între artist și una dintre coechipierele sale, Elena Ionescu. Cel care a aruncat „bomba” a fost Ghiță Balmuș: „Elena a îndepărtat-o pe Asiana în momentul în care Sonny Flame a intrat în competiție. În momentul în care Sonny a venit, Elena a stat cu Sonny non-stop pe plajă, non-stop sub pătură, non-stop cu cana în mână. Două persoane una lângă cealaltă”.

Sony Flame, un norocos cu aşa soţi
Sony Flame și Lena Preda

Frumoasa Lena Preda nu s-a lăsat impresionată de acuzația de infidelitate, susținând că este vorba doar despre o răzbunare a concurentului. Mai mult, ea a spus, la acea vreme, că admiră tăria de caracter a Elenei și că între soțul ei și Faimoasă nu era nimic mai mult decât o simplă prietenie.

„De la Ghiță mă aștept la orice. Nici nu vreau să iau în considerare ceea ce spune. E o răutate. Eu știu ce am acasă. Știu de ce s-a dus acolo. Noi de acasă, de când ne uitam la Survivor, o admiram pe Elena. Spuneam că are o tărie de caracter foarte bună, cum suportă toate răutățile. El s-a dus acolo cu o părere bună despre ea. Chestia a fost reciprocă, dar de aici până la o relație… Se pare că Ghiță își ține promisiunea față de Grațiela și se răzbună. Indiferent dacă își calcă pe caracter”, a mărturisit soția lui Sonny Flame.

În sezonul din 2020, Elena Ionescu și Sony Flame au fost nominalizați pentru eliminare, iar în urma unui consiliu de eliminare, cel care a părăsit competiția din Republica Dominicană a fost chiar artistul. După ce a aflat că el este cel care își va face bagajele și va pleca de la Survivor, Sony Flame a avut o reacție acidă, dar, ulterior, a ținut să își ceară scuze pentru ieșirea sa.

„Mi se pare foarte fair alegerea publicului, o respect. În clipa asta am uitat orice ceartă, este un joc și nu trebuie să o luăm personal. Vreau să îmi cer scuze dacă am avut o reacție acidă. Asta am simțit în momentele respective. Acum vreau să-mi îmbrățișez colegii“, a transmis Sony Flame.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...