Survivor România 2021. Ce li se întâmplă, de fapt, concurenților la filmări

Ioana Bucur, Mirabela Năstase 31.03.2021, 11:41
Survivor România 2021. Ce li se întâmplă, de fapt, concurenților la filmări

Detalii nebănuite din culisele Survivor România 2021, date chiar de cel care urmărește fiecare mișcare a Faimoșilor și Războinicilor. Ce li se întâmplă, de fapt, concurenților la filmări.

Survivor România 2021. Ce li se întâmplă, de fapt, concurenților

Este abia primul sezon ce îl are ca gazdă pe Daniel Pavel, însă fostul ofițer de marină și-a intrat perfect în rol. În timp ce, în cazul lui, experiențele trecutului l-au ajutat să se adapteze într-un timp foarte scurt condițiilor în Republica Dominicană, „apelând la sinapse mai vechi de adaptare, dobândite când navigam ca ofițer de marină, în Atlanticul de Sud, spre Brazilia și Argentina”, pentru cei care au acceptat provocarea competiției, lucrurile nu au stat chiar la fel. Ochii vigilenți ai lui Daniel nu scapă nicio mișcare făcută la Survivor România 2021. Prezentatorul a dezvăluit ce li se întâmplă, de fapt, concurenților la filmări.

Noua gazdă a competiției din Republica Dominicană îi observă atent pe Faimoși și Războinici, însă nu intervine niciodată, oricât de greu ar fi să nu le dea un sfat prietenesc. Experiența nu este deloc ușoară, echipele luptând nu doar între ele ci și cu epuizarea fizică, căldura umezeala, ploaia, foamea și stresul uriaș ce nu face decât să crească, pe măsură ce marea finală este tot mai aproape.

„În mod cert, nu le dau sfaturi și nu intervin, trebuie să fiu imparțial în abordare. Cred cu tărie că Faimoșii și Războinicii noștri se oțelesc și se întăresc, fizic și psihic, la momentul fiecărui fluier de start al meu, iar transformarea este extrem de vizibilă – o văd, sunt convins, și telespectatorii, chiar și la concurenții care nu avuseseră tangențe prea mari cu sporturile, până să vină aici. La „Survivor România, confruntarea concurenților este și cu epuizarea fizică, căldura, umezeala, ploaia sau foamea. Însă este evident că, din punct de vedere sportiv, antrenându-se, concurenții demonstrează că pot ajunge la performanțe de nivel competițional olimpic. Această dinamică sportivă mi se pare unul dintre marile beneficii ale show-ului nostru, atât pentru cei care concurează, cât și, inspirațional, pentru cei de acasă”, a explicat Daniel Pavel, pentru VIVA!.

Cele două echipe de la Survivor România 2021
Cele două echipe de la Survivor România 2021

„Nu pot să trec prin asta încă o dată! Nu pot să trec prin asta, Moro, înțelege! Eu am trecut prin chestia asta! O să o iau razna, deci, jur, nu mai pot!”

Experiența Survivor România 2021 a fost o grea încercare pentru Alexandra Stan. Artista a mărturisit abia acum ce traumă veche a dezgropat cel mai dificil moment trăit de ea în Republica Dominicană: o probă ce ar fi pus-o să se lupte „față în față” cu Marilena. În acea clipă, artista a retrăit un episod cumplit din trecutul său: loviturile primite de la bărbatul care îi era manager.

„Un moment greu a fost când a trebuit să mă lupt față în față cu Marilena și am retrăit momentul violenței prin care am trecut acum câțiva ani. Acum era în fața camerelor și mă vedea toata țara și a fost foarte greu. Îmi imaginam că o să vadă mama prin ce am trecut cu Marcel Prodan, că o să mă vadă suferind”, a dezvăluit Alexandra Stan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...